Investiția de 442 de milioane de euro, de la Iulius Town, din Timișoara, nu-l face pe Iulian Dascălu să se oprească. Șeful firmei se gândește să cucerească noi orașe după ce s-a dezvoltat în Timișoara și Iași. “Ne focusăm pe finalizarea celei mai înalte clădiri. Vrem să o finalizăm anul viitor. Mai avem câteva proiecte de extindere pentru Palas Iași. Pentru moment, acestea sunt proiectele pe care vrem sa le facem publice. Proiectul de la Expoziției, din București, se află printre alte multe propuneri. Studiem și prospectăm piața.

Ne ocupăm de consolidarea proiectelor de la Iași. Investim pentru încă 100.000 de metri pătrați de birouri. E o mare cerere. Ne uităm și la alte orașe. Ne focusăm pe proiecte mixte. Vrem să dăm un plus comunității. Nu facem investiții speculative. Vrem investiții pe termen lung”, a spus președintele Iulius.

Dar acesta nu este singurul plan al lui Iulian Dascălu. “Vom încerca să adăugam clădiri suplimentare. Am investit 442 de milioane de euro aici. Nu e o sumă foarte mică. Nu doar pentru Romania, ci și in Europa, în general. Nu puteam fără suportul băncilor. E foarte important când dezvoltăm un proiect unde îl facem, contextul e mai larg. Lucrurile sunt bune deocamdată.

Am vrut un parc frumos. Am vrut ca oamenii să-și petreacă timpul împreună cu familia, nu doar la cumpărături. Totul a început acum 5-6 ani. Am început să pregătim toți copacii de aici. Au fost 500 de camioane. E o investiție foarte mare în acest parc. Motivația unui proiect frumos a însemnat mai mult decât banii. Vrem să-l extindem”, a dezvăluit Dascălu.

Șeful Iulius a vorbit și despre un subiect surpriză. Provocat, a răspuns subiectului legat de intrarea în politică. “Categoric, nu mă bag în politică. Mă specializez pe ce știu să fac. Eu nu știu să fac politică”, a mai spus președintele companiei.