De când Liviu Dragnea a ajuns în spatele gratiilor, iubita sa, Irina Tănase, nu prea a mai fost văzută în spaţiul public. Ea a stat departe de aparatele de filmat şi a fost activă doar pentru prietenii săi de pe Instagram. Acolo, iubita fostului lider PSD postează diferite mesaje sau susţine unele cauze umanitare.

În cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, Irina Tănase şi-a prezentat noul look. Probabil dorind o schimbare la început de an, ea a renunţat la părul şaten pe care îl cunoştea toată lumea şi a trecut la un blond deschis, aşa cum se poate vedea din selfie-ul făcut în maşină şi postat pe reţeaua de socializare, scrie okmagazine.ro.

Cum a petrecut iubita lui Dragnea de Revelion

Irina Tănase a trăit intens şi noaptea dintre ani, deşi a fost departe de Liviu Dragnea. Tânăra în vârstă de 25 de ani a petrecut Revelionul într-un club de fițe din București, alături de prietenii săi.

Înainte de intrarea în Noul An, Irina a scris un mesaj la unul dintre story-uri prin care își exprima dorințele cu privire la anul ce urma să vină.

„Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”, a scris Irina Tănase.