Se pare că Marcel Ciolacu refuză orice fel de vizită la Penitenciarul Rahova.

Liderul interimar al PSD  a declarat miercuri că, atât timp cât este preşedintele Camerei Deputaţilor, nu va avea niciun contact cu cineva care a fost condamnat, dacă nu face parte din familia lui.

De asemenea, acesta a adăugat că nu îşi poate permite să îl viziteze pe Liviu Dragnea la penitenciar din poziţia socială pe care o are, pentru că şi-ar jigni alegătorii, transmite Agerpres.

Întrebat despre un episod în care a fost la un pas să se ia la bătaie cu Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu a susținut că va da mai multe detalii atunci când va ieşi la pensie şi îşi va scrie memoriile.

„A fost o discuţie mai aprinsă. Obosisem şi eu să fiu opozantul de serviciu, împreună cu domnul Stănescu”, a menţionat preşedintele interimar al PSD.

În ceea ce privește o vizită la Liviu Dragnea, sau discuții cu acesta, Ciolacu a afirmat că, atât timp cât este în această funcţie, „este exclus” să aibă vreun contact cu cineva care a fost condamnat, dacă nu este din familia sa.

„Ar însemna ca eu să nu vă respect pe dumneavoastră şi votul dumneavoastră şi să nu îmi respect poziţia socială pe care mi-aţi conferit-o prin vot”.