Printre personalităţile care vor participa la eveniment se numără Mihai Leu, Radu Mazăre, Cristian Ţopescu şi colecţionari de top. Începând cu ora 18,00, cei mai pasionaţi dintre colecţionarii de automobile şi alte nume sonore ale vieţii publice româneşti vor testa unele dintre cele mai dorite maşini de colecţie, 21 de loturi cu istorie.
VIP-urile revin pentru momentul final al licitaţiei de Maşini de Colecţie, secondată de Sport Memorabilia şi Licitaţia de Vinuri şi Şampanii de Colecţie. Cristian Ţopescu, Raluca Lăzăruţ şi Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’) vor fi co-prezentatorii licitaţiei în care vor fi puse în vânzare printre altele: BMW-ului regelui Mihai I, Jeepul Willis, monopostul Ferrari condus de Michael Schumacher la mondialele din 1990, Lincoln-ul Continental al lui Don Vito Corleone din filmul ‘Naşul’, regizat de Francis Ford Coppola.
Licitaţia va avea loc duminică de la ora 20,30, la Fratelli Beach & Club din Mamaia.
Detalii despre un eveniment mult mai important al colecționarilor de mașini din întreaga lume, Pebble Beach Concours d’Elegance, puteți citi în revista Capital care a apărut în această săptămână.
Sursa: Agerpres