Umilință pentru Irinel Columbeanu! În cadrul podcastului lui Viorel Grigoroiu, Anamaria Prodan a spus cuvinte foarte grele la adresa fostului milionar de la Izvorani.

Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa lui Irinel Columbeanu

În prezent, omul de afaceri locuiește într-un azil de bătrâni și este la mila prietenilor săi, care îl ajută cu bani. Impresara este de părere că pe Irinel Columbeanu l-au distrus femeile ușoare, care nu i-au fost alături atunci când a avut nevoie.

„Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți? Tu vrei acum să vină prostituata să aibă grijă de tine?

În loc să fi avut grijă să te asiguri din vreme, să-ți crești nepoții la bătrânețe, tu aștepți prostituata să te salveze? Păi, ea și-a găsit alt fraier, gata! Asta e!

Eu nu critic omul, dar asta e adevărul! Să ajungi tu din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit!”, a declarat ea, în podcastul „Tare de tot” cu Viorel Grigoroiu.

Romanița Iovan i-a plătit chiria fostului milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu a fost susținut financiar de fosta sa iubită. Romanița Iovan i-a plătit chiria omului de afaceri. S-a întâmplat înainte să ajungă la azil.

Cei doi au avut, în trecut, o relație de iubire. Au format un cuplu între anii 1986 – 1996. După ce s-au despărțit, au rămas buni prieteni. Ei s-au susținut reciproc.

Romanița Iovan a fost alături de afacerist când acesta a fost executat silit. Atunci, Irinel Columbeanu a pierdut vila din Izvorani. Creatoarea de modă s-a oferit să-i plătească chiria pentru apartamentul în care a locuit în ultimii ani.

În clipa în care s-a mutat la azil, ea a pus punct. Irinel Columbeanu a admis că fosta lui soție, Monica nu i-a dat bani. A făcut-o, însă, Romanița Iovan. Cum nici aceasta nu i-a mai dat, afaceristul a început să se plângă.

Înainte de a ajunge în azil, Irinel Columbeanu a locuit într-un apartament cu două camere. Acesta era situat într-un complex rezidențial. Romanița Iovan i-ar fi plătit chiria lună de lună. Nu a mai făcut-o, însă, în clipa în care a fost internat în azil. Din acest moment, creatoarea de modă nu i-a mai oferit niciun fel de sprijin.

Fostul milionar a început să primească pensia de la stat. Aceasta este în valoare de aproximativ 2000 de lei. Are însă o poprire pe ea de 600 de lei.