O sursă a trimis către CanCan un pont, care a fost publicat în urmă cu câteva zile. Mai exact, aceasta l-ar fi vizitat pe care care trebuia să-i devină soț anul acesta în afara orelor de program. Ea ar fi ajuns la penitenciarul Rahova la 19.30 și ar fi rămas la vorbitor timp de 40 de minute.

Irina Tănase s-a decis să rupă tăcerea și să transmită prin avocatul său un mesaj către jurnaliștii CanCan, dar și pentru toată presa în general.

”Menționăm că vizita pe care a avut-o doamna Tănase Irina la Penitenciarul Rahova s-a încadrat în programul de vizite prevăzut de Regulamentul Penitenciarului Rahova întrucât a fost realizată la orele 18.00 (…) În acest sens, anexăm programarea vizitei doamnei Irina Tănase, pentru data de 08.06.2019, ora 18.00, vizită care s-a realizat potrivit programării penitenciarului, adică la ora 18.00. Pe cale de consecință, nu poate exista nicio bănuială cu privire la legalitatea acestei vizite”, se arată în adresa trimisă de Irina Tănase.

”Dacă o informație precum cea cuprinsă în prezentul articol, respectiv vizita unui membru de familie la o persoană ce execută o pedeapsă privativă de libertate, reprezintă o informație de interes național, ne întrebăm cum ar suna titlul unei informații care are cu adevărat acest caracter?”, se mai arată în adresa pe care Irina Tănase a trimis-o CanCan.