Nu este un secret pentru nimeni faptul că unele femei își fac câteva schimbări de look după o perioadă tristă din viața lor. Majoritatea aleg să își schimbe coafura, însă se pare că Irina Tănase a decis să-și facă niște mici modificări faciale.

Irina Tănase, schimbare de look după despărțirea de Dragnea! Oare vrea să cucerească pe altcineva?

Recent, frumoasa blondă a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care chipul ei arată diferit. Nu doar fericirea se poate citi de pe chipul ei, ci și micile intervenții estetice.

Dacă bărbații merg în baruri după o despărțire, se pare că Irina Tănase a mers prin cabinetul medicului estetician. În poză se poate observa că aceasta are buzele mai mari, pomeții mai conturați și ridurile nazolabiale mai fine.

Momentan, nu se știe dacă chiar și-a făcut niște mici îmbunătățiri sau doar a folosit un filtru de editare a pozelor. Oricare ar fi adevărul, noi sperăm că aceasta este fericită exact ca-n poză.

Irina Tănase
SURSĂ: instagram

De asemenea, se pare că și Liviu Dragnea ar fi trecut peste despărțire. Anunțul a fost făcut chiar de apropiatul fostului lider al PSD, Codrin Ștefănescu.

„Gata, totul a trecut! E un capitol închis. Liviu Dragnea a și depășit acel moment”

Codrin Ștefănescu, mâna sa dreaptă, este de părere că fostul lider PSD se concentrează pe carieră și a dat uitării ceea ce s-a întâmplat. El a subliniat faptul că relația dintre el și Irina Tănase este un capitol închis, iar momentul a fost depășit de atunci de când a luat decizia de a o părăsi.

„Gata, totul a trecut! E un capitol închis. Liviu Dragnea a și depășit acel moment și cred că nu greșesc, fiindcă îl cunosc bine, când afirm că a trecut peste el poate chiar din clipa următoare de după decizia pe care a luat-o, aceea a despărțirii. E preocupat doar de problemele partidului”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru impact.ro.

Totodată, apropiatul lui Dragnea a mai precizat că fostul lider al PSD este rezervat în ceea ce privește viața sa personală. Mai exact, acesta nu vorbește cu nimeni din anturajul său despre viața privată, sau intimă și se concentrează doar pe partea politică.