Comuna Gurii Șuții, comuna în care locuia fetița care a fost ucisă, era împânzită de camere de supraveghere video. O comună relativ mică avea nu mai puțin de 36 de camere video.

Ceea ce este într-adevăr șocant este cum se face că fetița a fost răpită într-un loc în care nu existau camere de luat vederi. Striblea a ridicat problema dacă nu cumva infractorul a predemeditat și a organizat răpirea și crima fetiței.

Corpul fetei de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii, care a fost găsită decedată duminică, prezintă urme de violenţă, iar poliţiştii au un cerc de suspecţi, informează IPJ Dâmboviţa.

„Referitor la fetiţa de 11 ani, din Gura Şuţii, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produleşti. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Fata a plecat vineri de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă. Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.