Ipostaza surprinzătoare în care s-a pozat Delia! Artista a postat totul online

Delia a fost mereu rezervată cu privire la viața privată și nu a dorit să își expună prea mult relația în mediul online. Cu toate acestea, artista a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii romantice alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, lucru ce i-a luat prin surprindere pe fanii acesteia.

Având în vedere că pozele cu cei doi în mediul online sunt destul de rare, fanii au reacționat imediat și au lăsat foarte multe comentarii.

”Parca ar completa frumos pozele voastre un mic aventurier, dar si asa sunteti o familie superba/ Ce bine vă potriviți/ Cat de draguuuut”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de fanii artistei.

Ce venituri are Delia Matache

Delia câștigă bani ca jurată în cadrul emisiunilor ”iUmor” și ”X Factor”, dar deține și o firmă pe numele ei. În anul 2020 a reușit să aibă venituri totale de aproape 9 milioane de lei, iar profitul s-a ridicat la peste 4 milioane de lei, potrivit informațiilor. În conturi, a reușit să încaseze 1,96 milioane de lei, iar de la partenerii de afaceri a recuperat sume în valoare de 1,97 milioane de lei. Ea are încasări de mii de euro, mai ales din concerte și evenimente.

Potrivit unor informații vehiculate în presă, artista ar încasa 100.000 de euro. La spectacole cântă pentru o sumă cuprinsă între 15.000 și 19.000 de euro, plus TVA. Același tarif l-ar practica și la evenimentele în cluburi, aer liber, în mall-uri sau la petrecerile corporatiste. Pentru un show complet, cum este ”Acadelia”, care a avut 28 de colaboratori, suma a fost de 29.000 de euro, cu tot cu TVA, pentru 70 de minute.

Nu trebuie omis că Delia are un canal și pe Youtube. Aici, artistei produse între 1600 și 25.600 de dolari, lunar.

Întrebarea care o enervează pe Delia

De foarte multe ori Delia Matache a fost întrebată când urmează să facă un copil, artista răspunzând că nu știe încă ce își dorește, iar atunci când își va da seama va face un pas în acest sens.

Totodată, ea mai declara că simte o anumită presiune și în momentul de față nu i-ar plăcea să aibă un copil ”în lumea în care trăim”.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a declarat Delia în urmă cu ceva timp într-un podcast.