iPhone 4, cel mai nou şi mai dorit telefon mobil de la Apple care s-a vândut în 1,7 milioane de exemplare în primele 3 zile de lansare, a ajuns şi în România, însă neoficial. Telefonul poate fi cumpărat de la Altex şi de pe Okazii.ro, dar preţurile sunt astronomice.

După aproximativ o lună de zile de la lansarea pe piaţa americană, iPhone 4, cel mai dorit telefon mobil din lume a ajuns şi în ţara noastră, însă neoficial.

Altex, retailerul de electronice şi electrocasnice, comercializează iPhone 4 cu peste 2.000 de euro, iar mai nou smartphone-ul poate fi cumpărat şi de pe Okazii.ro, cel mai mare portal de licitaţii online gratuite din România. Preţul cerut aici este însă mai ieftin, doar 1.200 de euro. În ambele cazuri, este vorba despre  versiunea de 32 de GB.

Utilizatorul Raduq19, din Cluj, este cel care a pus în vânzare pe Okazii.ro iPhone 4. În anunţul său acesta scrie, „Telefonul e original Apple, decodat din fabrica şi va fi sigilat. Livrarea se va face pe 12 iulie”.

Raduq19 a primit deja cinci oferte şi peste 2.500 de persoane au vizualizat anunţul său. Acesta cere pe un model de 32 de GB 1.200 de euro, adică în jur de 5.200 de lei.

Un iPhone 4 neverlocked costă, în Marea Britanie, în jur de 600 de euro (aproximativ 2.600 lei), varianta de 16 GB şi 720 de euro (aproximativ 3.100 lei), cea de 32 de GB.

Oficialii iStyle Bucharest, partener legal al canalul oficial de distribuţie pentru România, în calitate de Apple Premium Reseller, şi Apple Authorized Service Provider, certificat de Apple Europe, au anunţat că nu au nicio informaţie legată de lansarea iPhone 4 în ţara noastră, compania americană necomunicând nimic în acest sens.