De la deschiderea primei clinici Regina Maria din Brașov, rețeaua de sănătate a realizat investiții de peste 6 milioane euro în tehnică, echipamente și aparatură.

„Ne-am început activitatea în Brașov în 2011, atunci când am deschis primul centru Regina Maria din oraș. Suntem bucuroși să lansăm o nouă unitate medicală, ocazie cu care întărim amprenta locală în orașul care ne-a primit de fiecare dată cu brațele deschise. Realitatea este că am deschis această locație pentru că cererea a depășit capacitatea, iar proximitatea spitalului joacă un rol important în extinderea capacității noastre operaționale”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Noua policlinică are o suprafață de 500 mp, dispune de 11 cabinete de consultații și oferă o gamă de peste 20 de specialități medicale. Cu o echipă formată din 40 de medici Policlinica Centrul Civic Brașov se remarcă prin serviciile specializate în dermatologie.

Pe lângă dermatologie, printre specialitățile medicale disponibile în noua policlinică din Brașov se numară: alergologie, chirurgie generală, chirurgie plastică, chirurgie cardiovasculară, diabet și boli de nutriție, endocrinologie, hematologie, medicină generală, medicină internă, neurologie, oftalmologie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, peumatologie și vaccinologie.

Policlinica Centrul Civic este cea de-a treia unitate a rețelei de sănătate în orașul Brașov. Aceasta este parte integrantă a singurului Campus Medical privat din Brașov care cuprinde departamente de obstetrică-ginecologie, maternitate, bloc operator, neonatologie, ATI și pediatrie cu camera de gardă 24/7. Complexul medical include peste 150 medici și în urma noii investiții Rețeaua privată de sănătate Regina Maria își dublează capacitatea operationala prin care asigura servicii medicale de ambulatoriu.

Rețeaua reunește peste 5.000 de angajați și colaboratori în cele 56 de unităţi proprii din Bucureşti şi din țară. Regina Maria are un portofoliu de peste 490.000 de abonamente medicale, 56 de locații proprii, şase spitale, patru centre cu spitalizare de zi, trei maternități, opt campusuri medicale, 19 centre de imagistică, 33 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 290 de policlinici partenere în țară.