Grupul Top Brands, prin compania El Unico, a investit 60.000 de euro în al treilea magazin de trabucuri al reţelei, în cadrul centrului comercial AFI Palace Cotroceni.

El Unico Deluxe Tobacco Shop are o suprafaţă de 40 de metri pătraţi şi este situat la parterul centrului comercial, în apropierea intrării din strada Vasile Milea. El Unico AFI Palace Cotroceni include şi o zonă de relaxare şi de savurare a trabucurilor autentice cubaneze. De asemenea, în interiorul magazinului se găseşte un umidor profesional, de mari dimensiuni, care garantează păstrarea trabucurilor la temperatura şi umiditatea corespunzătoare. În noul magazin El Unico se vor comercializa game variate de trabucuri cubaneze şi accesorii.

„Noul magazin El Unico, pe care l-am deschis într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din România, se încadrează în acelaşi concept definit de lux şi eleganţă. Pentru deschiderea acestuia a fost necesară o investiţie de 60.000 de euro”, a declarat pentru capital.ro Bogdan Ciocârlan, Manager El Unico.

Un nou magazin la Cluj

Reaţeaua El Unico deţine alte două concept stores – unul în Băneasa Shopping City şi altul în Timişoara, la care se adaugă alte două magazine clasice. Potrivit lui Bogdan Ciocârlan, un nou concept store va fi inaugurat în mai puţin de şase luni în Cluj, în cadrul unui spaţiu stradal.

El Unico este parte a Grupului Top Brands, alături de Top Brands Distribution, distribuitor al produselor Philip Morris România şi Kraft Foods România, Brands International, distribuitor al celebrelor branduri Nespresso, Dupont şi Habanos, şi Tabacos Cubanos, care deţine franciza La Casa del Habano.