World Trade Center a investit 250.000 de euro într-un nou restaurant cu specific steak house situat în incinta hotelului Pullman din Capitală.

Restaurantul, denumit Barbizon Steak House, se va adresa în timpul săptămânii oamenilor de afaceri şi comunităţii locale. „Pe timpul weekend-ului vom dori să atragem şi familiile de expaţi, datorită meniului pentru copii pe care îl propunem în noul restaurant”, au anunţat oficialii restaurantului.

Specificul de steak house a fost ales în mare măsură şi pentru că în Bucureşti nu există foarte multe restaurante de acest gen, au explicat reprezentanţii World Trade Center. În cadrul hotelului mai există un restaurant cu specific mediteranean, Les Oliviades.

Restaurantul este divizat în 2 secţiuni pentru a veni în întâmpinarea oricărui tip de clientelă. Astfel există o secţiune destinată nefumătorilor, cu o capacitate de 24 de locuri, şi o secţiune pentru fumători, de aproximativ 40 de locuri.

Hotelul Sofitel din Bucureşti, clasificat la 4 stele, a devenit în mod oficial Pullman, la finele lunii februarie, fiind afiliat aceluiaşi grup hotelier, Accor.