"Suntem suprinși de exagerările apărute în presa ultimelor zile, privind etapele care preced integrarea titlurilor de print în Intact Publishing. Infirmăm categoric zvonurile conform cărora există un număr precis de posturi care vor fi desființate Nu a fost stabilită nicio cifră în acest sens”, spune mesajul intern. Potrivit Intact, etapa finală a acestui proces constă în întâlnirea dintre cei care au susținut testele și o comisie formată din redactorul-șef al fiecarei publicații sau de către șeful secției respective, un specialist în recrutare al departamentului resurse umane și un membru al echipei KPMG, întâlnire în urma căreia se va stabili organigrama noii companii.

"Testele de evaluare reprezintă o etapă firească in procesul de angajare la orice companie din grup, inclusiv în divizia TV. Orice candidat la un post din Intact Media Group trece printr-o serie de teste de capacitate care să releve aptitudinile persoanei respective pentru profesia aleasă", mai scrie în comunicat.

Compania de consultanță implicată în constituirea Intact Publishing are doar rol strategic, și nu putere de decizie în evaluarea performanțelor jurnaliștilor, mai scriu reprezentanții Intact.
Deja doi oameni din trustul Intact, Ionela Năstase, reporter la Antena3, şi Gabriela Mirică, producător la Observatorul Antenei 1, părăsesc trustul pentru postul de televiziune al lui Sebastian Ghiţă, scrie Adelin Petrişor pe blogul său.