Scandal total pe scena politică autohtonă cu mai puțin de o lună înaintea primului tur al alegerilor preziențiale. Avocata Ingrid Mocanu dă de pământ cu șeful USR, Dan Barna. Aceasta face dezvăluiri care îl fac praf pe acesta și îl scot din lupta pentru Palatul Cotroceni.

Mocanu ironizează acuzațiile lui Barna la adresa Vioricăi Dăncilă, comentând ironic declarațiile liderului USR. Barna a acuzat-o recent pe Dăncilă că ancheta Rise Projesct cu privire la contractele sale de consultanță a fost generată de contracandidata sa de la PSD.

„Săraca râmă! Nici curaj nu are să rostească un cuvânt despre servicii ori Iohannis. Atât a putut omulețul… cică Veo face nasoale de dosare în țărișoară.

PS – măi, Veorela, de ce mi-ai făcut, măi fată, dosar pe nedrept?”, scrie Mocanu o rețea de socializare.

Mocanu îl acuză pe Barna de faptul că acesta se teme să dea vina pe cei de la DNA care ar fi, de fapt, apropiați ai liderului USR. Avocata a fost achitată definitive la începutul acestei luni de ÎCCJ, în dosarul ANRP. Ingrid Mocanu a scăpat de pedeapsă pentru că probele care o incriminau erau adunate cu ajutorul SRI. Acestea au fost scoase din dosar.