Avocata l-a făcut praf pe fostul ministru, pe care l-a numit parvenit. Aceasta susține că Tudorel Toader nu a obținut în viața lui un post prin concurs.

Mocanu are un mesaj și pentru Liviu Dragnea, căruia îi sugerează să aleagă mai bine oamenii pe care îi cocoțează în funcții.

„Hai că denunță Tu-Dorel Aburel falsitatea Pesedeilor de prin coduri. Dacă mai aud vreun pupinc-tudorist pe aici, după ce eu dezvăluiam fața securistică a lui de muuultă vreme, îl blochez instant
Cum era cu ”marele om”, ”marele profesor”, bre, electorat PSD? E bine că se găinățează în capul vostru în plină campanie? Ba poate îl și vedeți mâine – poimâine pe la PLUȘ sau Pontuș prin partide, ca mare deontologo-securist.
Un individ parvenit, care nu și-a luat în viața lui vreun post sau vreun titlu prin concurs, cu o ”gargară” de neimaginat, care acum nu știe ce dosuri securistice să mai pupe că doar – doar o mai prinde și el o sinecură cât de mică… că de funcții pe merit nici gând. Cam de atât e capabil: să scuipe acolo unde a pupat deunezi, să împroaște cu noroi oamenii care l-au făcut mare ”șmecher”, și care i-au băgat ”robe prin dulapuri”, cum îi place lui să se laude. E bine, bre, Tăricene?
Nerușinare și tupeu, măi Nea Dragnea, asta primești de la toți cei pe care i-ai cocoțat prin funcții! Nu te întrebi și tu la un moment dat: oi sta bine la calitatea ”selectat oameni în funcții”? Nu crezi că ar trebui să mai cauți și matale niște oameni cu creier și cu caracter? Că de țuțări care scuipă unde au pupat e plină țara asta: iote un exemplar!”, scrie Mocanu pe Facebook.