Ingrid Mocanu a vorbit pe scurt într-o postare pe Facebook cu privire la mutările făcute de Tudorel Toader, Iohannis și Dăncilă în ultimele zile. Mai mult, despre președintele României a spus că a comis fapte penale, din dragoste pentru abuzul în serviciu, în timp ce despre Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a declarat că face trafic de influență la telefon cu premierul Viorica Dăncilă.

„Nicio ordonanță pe firmament! Încă o săptămână epuizată. 
Tu-Dorel încă meditează … oare pe cine? Pe Iohannis? Lumea stă nevinovată prin pușcării: nu-i problemă, coafură rezistă … oamenii nu!
Klaus – ul comite fapte penale: cred că din dragoste pentru abuzul în serviciu și-a găsit și el unul de comis: nu a numit-o pe Olgutza, deși avea această obligație expresă.
Merkel comite trafic de influență la telefon și îi solicită Vioricăi să facă lucruri în favoarea relației Germania – Rusia. Din păcate, Kovesi nu este încă procuror european să o aresteze: dacă un primar sau parlamentar dădea vreun telefon pe la Viorica să obțînă și comunitatea lui ceva, intrau mascațîi a două zi la ora 6 peste el: făceau percheziție să găsească ”traficul”. 
E frumos în România mereu surprinzătoare”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

 

Te-ar putea interesa și: