Ingrid Mocanu glumește pe seama scandalului valiza Tel Drum și are numeroase postări pe această temă. Ultima a făcut deliciul internauților.

„Cică gata, l-au prins, îl arestează măine. În agendă era un număr de telefon cu numele L I V I U (scris cu pauze între litere). 
E clar: e de 15 ani de pușcărie  
Fii – su îi zice ”Liviu” lui Dragnea. Păi normal, dacă zicea tata nu se mai înțelegea nimic, că sunt milioane de ”tați” în România. Băi frate, dacă nici acum nu îi dă în judecată L I V I U (fără pauze) înseamnă că e dus și că își merită soarta :). E de toată jena… penibili, efectiv. Măcar putea să le dea Veve câte ceva să bage pe acolo să pară real. Mă uit cu greață la Rareș … și degeaba?

Later edit – CTP la UM Digi: „din ceea ce au prezentat până acum cei de la Rise Project nu rezultă că ar fi probe care să fie folosite în dosar sau care să ducă la întărirea acestuia „, a scris Ingrid Mocanu pe facebook.

Reamintim că jurnaliștii Rise Project susțin că au fost sunați de un sătean din Teleorman, care le-a oferit o valiză plină cu documente compromițătoare despre Tel Drum și Liviu Dragnea. Dezvăluirea vine fix înainte de CEX-ul PSD, unde urmează să se tranșeze multe probleme importante.