Gheorghe Dincă s-a confesat colegilor săi de celulă! Acesta le-a spus detalii extrem de intime despre viața sa, mai exact despre relațiile sexuale pe care le întreținea cu femeile care intrau în casa lui și despre fetișurile pe care le are.

În plus, potrivit rtv.net, Gheorghe Dincă a descris modul în care acesta își convingea victimele să se supună perversiunilor sale sexuale. Se știe deja că, în calculatorul său, procurorii au găsit mai multe materiale pornografice care erau accesate de către acesta.

În urma celor auzite, colegii de celulă au decis să Gheorghe Dincă este obsedat sexual. Se pare că aceștia îl înjură frecvent, fapt ce îl nemulțumește pe Dincă.

Mecanicul de 66 de ani a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei Măceșanu.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.