Ion Ţiriac, Ilie Năstase şi Nadia Comăneci au atras privirile tuturor în timpul semifinalelor feminine de la Roland Garros 2023

Ion Ţiriac, Ilie Năstase și Nadia Comăneci au fost la Paris (Franța) pentru turneul de tenis de la Roland Garros. Cei trei au urmărit semifinalele feminine, respectiv duelul dintre Aryna Sabalenka și Karolina Muchova.

Ion Țiriac i-a invitat pe cei doi în loja sa de la Roland Garros pentru care plătește anual 80.000 de euro. Vedeta a avut grijă să închirieze cele mai bune locuri pe arena „Philippe Chatrier”.

Cei trei români au trezit interesul jurnaliștilor prezenți la marele meci de tenis. Inițial, Ion Țiriac a purtat o șapcă albastră, inscripționată „Roland Garros – Paris”, pentru a se proteja de razele soarelui.

La un moment dat, însă, el a făcut schimb de șepci cu o domnișoară aflată în loja sa, potrivit presei sportive. În final, Ion Țiriac a fost surprins purtând și o pălărie de paie și șapca albastră.

Nadia Comăneci este cea care a postat fotografia de mai jos pe contul ei de Instagram.

Ion Țiriac a atras atenția unui mare nume din lumea tenisului

În timp ce urmărea meciul de tenis dintre Aryna Sabalenka și Karolina Muchova, Ion Țiriac i-a captat atenția lui Pablo Arraya, fost jucător de tenis din Peru, în prezent, comentator sportiv.

„Ion Țiriac se află în loja lui la Roland Garros. Cel mai bogat român și jucător de tenis urmărește meciul din primul rând! Dacă scrie vreodată o carte, nu o ratați!”, a scris el pe contul său de Twitter.

Cine a primit wild cardurile pentru Roland Garros în acest an?

Vă amintim că, luna trecută, a fost anunțat lista de wild carduri acordată pentru ediția din acest an a Roland Garros:

  • Clara Burel (22 de ani, locul 108 WTA);
  • Selena Janicijevic (20 de ani, locul 189 WTA);
  • Leolia Jeanjean (27 de ani, locul 125 WTA);
  • Kristina Mladenovic (30 de ani, locul 153 WTA);
  • Diane Parry (20 de ani, locul 109 WTA);
  • Jessika Ponchet (26 de ani, locul 119 WTA).

Ultimele două wild carduri vor merge către Federaţia Australiană de Tenis și Asociația Statelor Unite de Tenis (USTA), în baza unui protocol semnat cele două instituții și Federația Franceză de Tenis.