Bobonete, urare către soția sa: Voi fi lângă tine încă 40 de ani

Mihai Bobonete își sărbătorește soția. Actorul și Cătălina au o relație foarte frumoasă și solidă, iar rodul iubirii lor sunt cei doi copii pe care îi au. Juratul de la „Românii au talent” vorbește des despre partenera sa, iar acum, de ziua sa, i-a făcut o urare specială pe rețelele sociale.

Mihai Bobonete, actorul din Las Fierbinți a ales să posteze o fotografie cu doi bătrâni, semn că se vede și de acum înainte cu soția sa, Cătălina. Aceasta a împlinit 40 de ani, iar Bobonete i-a promis că îi va fi alături încă pe atât.

„La multi ani Iubito! Voi fi langa tine inca 40!”, este mesajul postat de actor, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

Celebrul actor consideră că mersul la terapeut este la fel de important ca şi alimentaţia sau sportul.

Laura este femeia care îl ajută să treacă peste fricile sale şi îl consiliază de ceva vreme.

„Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om.

Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”, mărturiseşte Mihai Bobonete.

Ce glumă a făcut actorul cu soția sa, în urmă cu ceva timp?

Bobonete i-a spus într-o dimineață că vrea să divorțeze. Cătălina i-a spus că nu are cum, fiindcă din cauza pandemiei, nu poate să meargă să facă actele. Bineînțeles că totul a fost o glumă, iar actorul este un familist convins.

„Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani.

Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez (…) Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă?

M-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin așa și am zis: <<Cătălina, eu divorțez!>>. <<Unde divorțezi? Nu ai voie să ieși din casă, e lockdown​. Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă>> și am zis <<Cătălina, lasă să treacă pandemia>>”, povestea Mihai Bobonete.

De aici se înțelege că este glumeț, iar indiferent de ce ar spune, comediantul este un familist convins.