Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au împlinit pe 24 mai 19 ani de relație. Cei doi par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi și au împreună doi copii minunați, pe Vlad, în vârstă de 9 ani și Lia Elena, în vârstă de 3 ani.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 20 de ani pe platourile de filmare, unde s-au îndrăgostit, iar în prezent, formează unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea mondenă.

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru soțul ei

Cu ocazia aniversării lor, Dana Rogoz a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„143/365 Am ajuns la aniversarea a 19 ani de relație! Deja pot spune ca mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el.

Ce noroc că ne-am întâlnit. Și cât de multe am realizat împreună în acești 19 ani, iubind. La mulți ani, nouă!”,  a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

Ce diferență de vârstă este între cei doi?

Între Dana Rogoz și soțul ei este o diferență de vârstă de 19 ani. Cu toate acestea, actrița a spus că niciodată nu a simțit vreo diferență, iar vârsta este doar pe hârtie. Dana Rogoz a spus că soțul ei îi este cel mai bun prieten, iar alături de el a reușit să se maturizeze și să se dezvolte.

”Este o diferență doar pe hârtie, sincer. (…) Ceea ce mă bucură cel mai mult este că, în continuare, Radu îmi este și cel mai bun prieten. Ne cunoaștem atât de bine, încât discuțiile noastre, pentru cei din jur, par de cele mai multe ori eliptice și fără sens. Când mă gândesc la el, parcă mă gândesc la mine, și invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubește”, a spus Dana Rogoz cu ceva timp în urmă.

Dana Rogoz a spus cum a reușit să treacă peste numeroasele obstacole care i-au pus de multe ori relația în pericol.

„Sunt momente prin care trec toate cuplurile. Suntem de 18 ani împreună, dar n-am avut niciodată gesturi  copilărești, gen „plec, mă mut”, cum e în primele iubiri. Nu ne-am certat niciodată pe teme mari, grele, nu am avut conflicte. Stăm și ne gândim, când ne certăm, și ne dăm seama că sunt niște chestii absolut minore, de cele mai multe ori de la oboseală, de nervi din cauza altor lucruri care nu funcționează.

Te descarci pe omul de lângă tine și regreți, dar sunt lucruri pe care le știm, prin care am trecut de multe ori până acum. De fiecare dată zicem că sunt pierdere de timp, dar știm că vor reapărea și că sunt firești.

Până acum ne-a ținut împreună faptul că suntem foarte sinceri unul cu altul. Simt că am evoluat alături de el ca om. Da, m-am format până la 18 ani, baza sunt părinții, tot ce ai acumulat în copilărie și adolescență, sigur. Dar toate schimbările din viața de adult, pentru că te schimbi destul de mult, toate le-am făcut împreună cu el”, a mai spus Dana Rogoz la un moment dat.