Hackerii l-au luat în vizor pe Fuego. Artistul le-a spus fanilor că au apărut mai multe pagini de Facebook și de Instagram cu numele său și că i-a fost furată identitatea.

Fuego: Da, este adevărat și nu sunt eu singurul care pățește așa ceva

De asemenea, îndrăgitul artist a mai spus că acest lucru s-a întâmplat după ce unii hackeri au certu bani în numele său.

Pe fond, Fuego i-a avertizat pe fani de mai multe ori să nu cadă într-o astfel de capcană. Artistul a mai spus că nu este prima dată când aduce în atenția fanilor această problemă, însă tot se mai găsesc oameni creduli care cad în plasa hoților.

„Da, este adevărat și nu sunt eu singurul care pățește așa ceva, pățesc foarte mulți colegi de-ai mei. În primul rând, foarte mulți artiști pentru că le este furată identitatea, desigur, în online.

Eu am făcut și un anunț pe Facebook astăzi și este ultima oară când scriu acest mesaj, pentru că m-am plictisit, cred că am scris până acum zeci de anunțuri pe Facebook, numai că oamenii sunt foarte creduli.

Ei nu se interesează din sursă sigură, sursă sigură pentru un artist independent, la fel ca și mine, este în primul rând pagina de Facebook cu bulină albastră”, a spus Fuego, la Antena Stars.

Au fost ceruți bani în numele artistului

Fuego a mai spus că au fost ceruți bani în numele său, subliniind că el nu face astfel de cereri. De asemenea, el a mai spus că nu vorbește cu fanii în privat.

Artistul a subliniat că s-au multiplicat paginile de pe rețelele de socializare care îi folosesc numele, subliniind că el le are doar pe cele care au bulina albastră.

„Am reușit după doi ani să am pagină oficială, unde scriu eu, unde comunic eu cu fanii mei. Circulă multe pagini de Facebook false și pe Instagram, iar singurele conturi care îmi aparțin sunt acestea.

Cine este credul de lucrul acesta, nu mă mai interesează. Nu vorbesc cu admiratorii în privat, nu trimit mesaje, nu cer bani în numele meu. Doamne ferește”, a mai spus artistul, la Antena Stars.