În loc să se lămurească, lucrurile par că se complică din ce în ce mai tare în cazul tragediei de la Caracal. La România TV a apărut informația că telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 ar fi fost ars.

Acest aspect a fost confirmat și de avocatul familiei Luizei, Tonel Pop. El a susținut că în zilele următoare va continua percheziția informatică a celor trei telefoane luate din casa lui Gheorghe Dincă.

Pe de altă parte, apărătorul care a participat și azi la ancheta de la Caracal spune că specialiștii au scos deja listingurile aparatelor. În plus, au fost probleme cu unul dintre telefoane pentru că a fost greu să fie deschis. Într-un final, acest lucru s-a întâmplat, iar anchetatorii speră să afle date ce-i pot ajuta în probarea faptelor lui Dincă.
„Este o informaţie în premieră. Toată lumea credea că dintre cele trei telefoane care au fost supuse expertizei şi aparţin lui Gheorghe Dincă unul dintre ele ar fi telefonul cu care s-a sunat la 112 şi pe care ar fi sunat-o poliţiştii pe Alexandra. Gheorghe Dincă a declarat că acest telefon a fost ars, fiind un telefon, după el, care-l incrimina fiind cel de pe care s-a sunat la 112 şi că poate fi reperat.

De asemenea, organele de cercetare au mers pe acest fir şi au identificat locaţia de unde a fost cumpărat telefonul, SIM-ul şi, mai mult decât atât, au găsit şi cutia telefonului şi instrucţiunile de folosire care aveau şi alte date de identificare”, a declarat avocatul Tonel Pop.