Regnet.ro pune in serviciul clientilor specialisti cu experienta in domeniu pentru a-i asista la intocmirea formalitatilor de deschidere a firmei sau pentru modificarea companiei proprii. Toate acestea se desfasoara online, fara deplasare, in 4 pasi simpli.

Primul pas este completarea datelor de infiintare sau datelor pe care clientul doreste sa le modifice si sa transmita  prin email documentele necesare. Pe baza acestora, echipa regnet.ro va intocmi actele ce vor fi trimise prin curier asociatilor pentru semnare. Urmeaza depunerea acestora la Registrul Comertului si odata ce dosarul este finalizat, clientul va primi intreaga documentatie la adresa indicata de acesta, prin curier.

Cu aceasta procedura, regnet.ro reduce cu pana la 50% atat costurile pe care le presupune deschiderea unei firme sau modificarea unei companii, cat si timpul de finalizare a formalitatilor,

„Regnet.ro s-a nascut din dorinta de a fluidiza relatiile dintre antreprenori, firme si autoritatile publice, dar si pentru a reduce birocratia. Deseori, formalitatile birocratice descurajeaza infiintarea sau modificarea unei firme, din cauza timpului pe care il presupune deplasarea și formalitatile de la Registrul Comertului, strangerea și intocmirea documentelor  necesare, plata la ghiseu a diferitelor taxe. Regnet.ro simplifica toate aceste proceduri si le reduce la 4 pasi care nu presupun niciun efort din partea persoanei ce doreste sa isi infiinteze sau sa-si modifice firma. Regnet.ro garanteaza securitatea datelor si actelor transmise” – declara Cristian Bărcan, Development Manager Regnet.ro.

Info Companie

Regnet.ro o companie cu capital integral romanesc avand peste 3 ani experienta in dreptul comercial si in relatia cu Registrul Comertului si un portofoliu de peste 50 de firme infiintate pana in prezent. Pornita ca o solutie de nisa pentru cei care doresc sa-si externalizeze serviciile de infiintare, inregistrare sau modificare a datelor societatii la Registrul Comertului, regnet.ro promite atat diminuarea costurilor cat si eficientizarea timpului de finalizare a formalitatilor cu pana la 50%. Detalii suplimentare puteti afla pe www.regnet.ro .