Prin prisma experientei pe care am dobandit-o de-a lungul timpului, am sfatuit mereu persoanele interesate de aceste domenii sa investeasca intr-un utilaj performant.

Un astfel de utilaj trebuie sa fie capabil sa produca rezultate optime si vizibile intr-un timp relativ scurt.

Magazinul AgroPro.ro este una dintre platformele online a companiei Eurodinamic – o retea de magazine specializate in comertul de utilaje pentru gradina si agricultura, pentru constructii, zootehnie, dar si accesorii, consumabile si piese de schimb pentru acestea.

Pentru a putea oferi si a satisface cele mai inalte standarde in materie de utilaje, noi am ales sa lucram cu cei mai recunoscuti producatori internationali, precum: STIHL si VIKING

„In cadrul magazinului AgroPro comercializam utilaje premium pentru agricultura si bricolaj si asiguram asistenta specializata pentru achizitia produselor, in felul acesta clientul va sti sigur ca va cumpara exact ceea ce are nevoie.”

Ne dorim ca AgroPro.ro sa fie pe langa magazinul online "profi" si o platforma unde prezentam magazinele noastre fizice, puteti vedea poze sau tururi virtuale in atelierele de service, puteti face rezervari pentru produse sau programari pentru service.

Deoarece suntem un magazin specializat, suntem capabili sa va oferim informatii complete prin intermediul website-ului, dar si prin asistenta specializata – telefonica.

Unul dintre avantajele importante ale magazinului nostru consta intocmai in serviciul de preluare a comenzilor telefonic si furnizarea informatiilor tehnice necesare clientilor. Ne asiguram de fiecare data ca utilajul comandat de catre clientul nostru este potrivit nevoilor sale, iar pentru clientii care nu stiu cu exactitate care utilaj corespunde cerintelor, ii incurajam sa ne solicite mai multe informatii.

Pe langa faptul ca le oferim informatii complete clientilor nostri, ne place si consideram necesar sa facem si cateva recomandari esentiale cu privire la modul de utilizare a utilajului, astfel se poate beneficia de toate avantajele cu care vine respectivul utilaj.

Prin urmare  asiguram celor interesati nu doar produse calitative cat si indicatii cu privire la punerea lor in functiune, modul de utilizare, intretinerea acestora.

„Suntem singurul magazin online de echipamente pentru agricultura si bricolaj  din Romania care asigura lucrari de intretinere si reparatii profesionale in service-ul propriu, pentru orice tip de utilaj sau echipament agricol comercializat.”

Desi produsele comercializate sunt concepute pentru a functiona in conditii optime pe o perioada lunga de timp, exista cazuri in care clientii isi trimit echipamentele in service dupa o anumita perioada de exploatare pentru curatare sau pentru mici defectiuni aparute in urma exploatarii incorecte a utilajelor.

In cazul defectiunilor sau problemelor de garantie, specialistii AgroPro ridica echipamentul de la client, constata defectiunea tehnica, solutioneaza problema in atelierul propriu si il trimit inapoi la beneficiar, fara ca acesta sa suporte vreun cost suplimentar.

Mai mult decat atat, magazinul raspunde prompt solicitarilor de reparatii datorita celor 6 puncte de vanzare si service, alaturi de un depozit propriu, aprovizionat constant cu piese de schimb si accesorii pentru toata gama de utilaje pe care le detinem.

Clientii beneficiaza de standarde inalte de servisare, orice problema tehnica fiind rezolvata intr-un timp rapid datorita celor 14 ani de experienta acumulati in domeniu.

Livrare rapida si sigura in orice oras din tara

AgroPro.ro este un magazin online credibil care isi intampina clientii cu o gama variata de produse premium, reduceri si oferte la utilajele de sezon, precum si informatii utile din domeniul agricol.

Livrarea produselor este disponibila in toate zonele din tara, utilajele sunt livrate conform cerintelor de siguranta, iar livrarea se face rapid, in timpul stabilit.

In plus magazinul nostru online detine un stoc permanent de marfa proprie, astfel ne asiguram constant ca stocul este mereu disponibil si ca putem onora absolut toate comenzile clientilor la timp, fara intarzieri sau alte incidente neplacute.

De la AgroPro puteti comanda:

• Utilaje pentru gradina si agricultura ;

• Utilaje zootehnie ;

• Utilaje curatenie ;

• Tractoare si utilaje ;

• Generatoare curent ;

• Generatoare de aer cald ;

• Utilaje pentru constructii ;

• Utilaje pentru viticultura si vinificatie ;

• Panouri solare ;

• Accesorii pentru piscine si multe altele.

Prezentare profesionala a produselor comercializate

Fiind partener de incredere STIHL, modul in care lucram si in care ne prezentam produsele este la cele mai inalte standarde conform ultimelor tendinte internationale.

Angajatii nostri sunt certificati STIHL, acestia sunt capabili sa va prezinte toate caracteristicile utilajului pe care il doriti, dar va pot face si demonstratii cu modul de functionare al acestuia.

Drept urmare veti pleca din magazinul nostru cu instructajul facut, astfel veti putea sa folositi imediat produsul la capacitate maxima.

Filialele Eurodinamic sunt deschise in mai multe orase din Romania:

  • EURODINAMIC – Romanesti: Bulevardul N.Romanescu Nr. 101B, Craiova, Dolj (Vis-a-vis benzinaria PETROM );
  • EURODINAMIC – Severinului: Bulevardul Severinului Nr 317 ab, Craiova, Dolj ( zona SIF Oltenia);
  • EURODINAMIC – Tineretului: Bulevardul tineretului Nr 79, Craiova, Dolj (langa Kauffland Craiovita);
  • EURODINAMIC – Slatina: Piata Garii, Blocul NR. 4, scara D, PARTER , Slatina, Judetul Olt;
  • EURODINAMIC – Filiasi: Bulevardul Racoteanu Nr 163 A , ( vis-a-vis Scoala);
  • EURODINAMIC – Bailesti: Bulevardul Victoriei nr 79, Bailesti, Judetul Dolj.