Insa, exista posibilitatea de a achizitiona un „nou” smartphone performant si in acelasi timp sa economisiti sute de lei importante, optand pentru un device second hand, care daca este achizitionat dintr-un magazin specializat, cu siguranta nu veti intampina nici un fel de problema in ceea ce priveste modul de functionare.

Primul pas pentru a cumpara un telefon second hand, consta in gasirea fie a unui magazine fizic, fie a unui magazin online de incredere. Tocmai datorita faptului ca este vorba despre obiecte second hand, trebuie sa fiti cu bagare de seama deoarece exista o multime de vanzatori neseriosi care urmaresc decat realizarea profitului rapid.

Exista o multime de modalitati prin care un smartphone se poate deteriora, cele mai des intalnite situatii, fiind reprezentate de cazaturile accidentale. Fie se pot deteriora din punct de vedere estetic ceea ce reprezinta o problema foarte mica, fie din punctul de vedere al componentelor interioare. In cazul unui soc puternic, pot fi afectate atat componentele care tin de hardware cat si cele care tin de software.

De asemenea, chiar si umiditatea poate sa reprezinte o problema. Desi tot mai multe modele de smartphone-uri sunt “rezistente” la apa, exista niste conditii in care aceasta rezistenta este aplicata, iar in acest caz, este vorba despre specificatiile fiecarui device in parte. Umiditatea crescuta erodeaza componentele unui telefon in timp. Deci, desi dispozitivul poate parea ca functioneaza bine acum, nu va dura mult timp daca a fost expus la apa, mai mult decat conditiile impuse de producator. In ceea ce priveste achizitionarea unui telefon second hand, din pacate, nu ne putem uita la acesta si sa stim daca are daune din pricina umiditatii si nu ne ramane decat sa avem incredere in vanzator. Tocmai dintr-un astfel de motiv este indicat sa apleam la vanzatori autorizati care ofera in plus si o garantie pentru respectivul dispozitiv.

TotalConvert.ro este un magazin online perfect de unde va puteti achizitiona un nou telefon second hand, magazine prin intermediul caruia veti beneficia de cele mai bune servicii cat si produse.

Fie online, fie in showroom-ul din zona Dristor pe bulevardul Camil Ressu la nr. 4, sunteti invitati sa vizualizati gama foarte variata de produse care consta nu numai in smartphone-uri second hand, ci si in tablet, laptop-uri, aparate foto, televizoare, ceasuri si asa mai departe, toate fiind disponibile la cel mai avantajos raport calitate/pret, categoriile principale de produse fiind impartite in urmatorele:

 • Telefoane
 • Tablete
 • Laptopuri
 • Ceasuri
 • Smartwatch
 • Audio
 • Tv
 • Foto
 • Video
 • Console
 • Jocuri
 • Unitati PC
 • Muzica
 • Accesorii
 • Auto
 • Diverse

Toate produsele comercializate de catre cei de la TotalConvert.ro au fost atent testate inainte de a fi puse la vanzare, chiar si reconditionate ca la carte daca a fost necesar. In plus, unde este cazul sunt oferite si accesoriile necesare, avand chiar posibilitatea de a beneficia de un smartphone full box.

In ceea ce priveste serviciile, acestea sunt de asemenea avantajoase, garantia oferita pentru produse variaza intre 3 luni si 1 an. Exista si posibilitatea de retur, in cel mult 48 de ore de la achizitie, ceea ce reprezinta un mare avantaj, datorita faptului ca puteti testa produsul si bineinteles sa decideti daca este conform tuturor cerintelor pe care le aveti. In plus, echipa TotalConvert.ro va ofera si posiblitatea de a da la schimb smartphone-ul vechi, cu sau fara o diferenta din partea ambelor parti daca este cazul, evaluarea fiind corecta in functie de preturile generale ale pietei.

Fie ca sunteti in cautarea celui mai bun pret Huawei second hand, ori Samsung, Apple si asa mai departe, cei de la TotalConvert.ro va pot pune in fata cea mai bune si avantajoasa oferta pentru nevoile dumneavoastra.

Acestea fiind spuse, achizitionand un device prin intermediul celor de la TotalConvert.ro, veti avea numai de castigat. Simplu si rapid, veti putea cumpara un smartphone la un pret mai mult decat avantajos si chiar intr-o stare excelenta, aproape ca nou si cu toate accesoriile incluse.

De-a lungul anilor, smartphone-urile, cel putin cele de top, au devenit din ce in ce mai scumpe, iar in cazul in care veti opta pentru un device utilizat, pretul sau poate ajunge chiar si la o treime fata de momentul lansarii, iar in acest fel, oricine poate trece cu vederea cateva mici sgarieturi fine de exemplu. In plus, orice mica imprefectiune se va acoperi fie cu folia pentru ecran, fie cu husa de protectie fara a exista nici un fel de semn vizibil care sa tradeze faptul ca telefonul achizitionat este unul second hand.

Una dintre cele mai importante considerente de care trebuie sa tineti cont atunci cand achizitionati un produs seconde hand, este garantia cu care vine, deoarece aceasta va ofera protectia daca apare o eventuala defectiune. Orice magazin serios precum este Totalconvert.ro ofera acest serviciu, tocmai din acest motiv fiind recomandat sa apelati la comercianti care ofera servicii complete. Aceste garantii, fie ca dureaza 3 luni sau un an sunt mult mai importante decat v-ati putea imagina in cazul in care telefonul se defecteaza pe neasteptate.

Totul va asteapta la numai un click distanta pe TotalConvert.ro!

Material realizat cu sprijinul TotalConvert.ro