În anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre este detaliată valoarea investiției pentru proiecul „Lărgirea Șoseaua Fabrica de Glucoză între Calea Floreasca și Șoseaua Petricani”. Conform documentului citat, valoarea totală a investiției este de 173,02 milioane lei fără TVA, respectiv 37 milioane euro, fără TVA.

Din care construcție-montaj înseamnă12,34 milioane euro, restul de 15 milioane euro fiind alocați pentru exproprieri, proiectare și consultanță. Durata de execuție a proiectului este de 18 luni, anul 1 înseamnă o investiție 22,3 milioane euro, anul II este de 14,8 milioane euro, fără TVA. „Lucrarea este parte a inelului median de circulație al Municipiului București, importanța ei fiind accentuată de punerea în funcțiune a autostrăzii București-Ploiești”, conform unui raport de specialitate privind indicatorii tehnico-economici pentru „Lărgirea Șoseaua Fabrica de Glucoză între Calea Floreasca și Șoseaua Petricani”, întocmit de Direcția Generală Infrastructură, în data de 25 octombrie.
Lungimea traseului este de 1,78 km, viteza de proiectare 60 km/h, parte carosabilă 14,00 m, două benzi pe sens, New Jersey, lățime 1 m, lățime trotuare 2.00m , lățime pistă biciliști 1,5 m, pe marginea părții carosabile.