Decizie radicală după ce PSD și-a anunțat candidatul la alegerile prezidențiale de la finalul acestuia an. Social democrații au decis ca Viorica Dăncilă să-l contracandideze pe Klaus Iohannis pentru un mandate de cinci ani la Palatul Cotroceni. Vestea l-a scos din sărite pe fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu.

Acesta a luat o decizie radical. Vrea să renunțe la cetățenia română dacă Viorica Dăncilă va ajunge președintele României. Într-o postare furibundă pe o rețea de socializare, Diaconu a dat de pământ pur și simplu cu șefa de la Palatul Victoria.  “Hai, ca se poate! Mai este foarte putin!

De astazi PSD are, in sfarsit, candidat oficial la alegerile prezidentiale din toamna: merituoasa, neconflictuala, european(c)a si (chiar) antidragnista Viorica Dancila. Este de departe cea mai potrivita creatura politica pentru nivelul atat de jos la care a ajuns PSD.

O candidatura care convine în primul rand tuturor celor care vor sa vada tara scapata de PSD-UL comunistoid. Apoi le convine lui Iohannis si Barna care au sansa bataliei finale. I-ar putea conveni si lui Tariceanu care are pretextul perfect de a iesi de la guvernare ca sa mai salveze cate ceva din partiduletul ALDE.

Mai mult decat oricui, prin tot ce reprezinta ea profesional si caracteriologic, Viorica Dancila convine CELOR care se folosesc de ea.

Cred ca aceasta femeie i-a tras cea mai mare teapa lui Dragnea si altora ca el, luptatori neinfricati cu „statul paralel”. Cum care „stat paralel”??

P.S. Daca Viorica Dancila va deveni seful statului roman, declar public ca, de rusine, voi renunta la cetatenia romana”, a tunat Gelu Diaconu.

Top of Form