Întreaga suflare social-democrată sărbătorește astăzi căsătoria dintre Claudiu Manda și Olguța Vasilescu astfel încât cei doi se așteaptă la încasări record.

Citește și: Răsturnare de situație pentru Kovesi. Ce se întâmplă cu funcția de procuror european

Cei doi miri și-au cumpărat la începutul lunii februarie o casă boierească în centrul Craiovei, pentru care au achitat 230.000 euro, mare parte din bani fiind împrumutați.

La momentul respectiv, Claudiu Manda susținea că cum a reușit să strângă toți acești bani, arătând că majoritatea banilor sunt împrumutați.

Citește și: Pro TV îi îmbogățește pe Andra și Măruță. Salarii astronomice câștigate de cei doi

„230.000 de euro se compun din 150.000 de euro cash, prin tranzacție bancară și 80.000 de euro însemnând contravaloarea unui apartament în centrul orașului, de 101 mp. Suma de 150.000 de euro se compune din 121.500 de euro luați împrumut de la trei prieteni și diferența de 28.500 banii mei”, a declarat Claudiu Manda.

Cu o altă ocazie, Claudiu Manda susținea că speră să restituie banii împrumutați după nuntă. De aici rezultă că cei doi miri se așteaptă la încasări record în această seară, cu care să-și poată achita datoriile pe care și le-au făcut pentru a pute achiziționa vila impunătoare din centrl orașului.