Credit Europe Bank oferă clienților noi de CardAvantaj beneficii unice pe piaţă. Persoanele care solicită un CardAvantaj, îl pot obține acum extrem de rapid, fără să prezinte documente de venit. Totodată, clienții pot beneficia de analiza rapidă a solicitării, în doar 45 de minute, dacă se adresează uneia dintre cele 36 de sucursale selectate, primind astfel pe loc noul card.

Banca ușurează astfel intrarea ăn posesia a unui card de credit pentru cumpărături, ce permite plata în rate cu 0% dobândă. Cei care doresc un CardAvantaj nou și înregistrează venituri din salarii sau pensii, se pot prezenta fără documente de venit la orice sucursală a băncii, dintre cele 36 selecționate. După efectuarea verificărilor necesare de către bancă în cadrul bazei de date ANAF, dacă toate condiţiile de eligibilitate sunt întrunite, clientul poate primi o limită de credit de până la 6.000 de lei.

„Această modalitate unică în piaţă de a obţine rapid cardul – cu sucursale care oferă pe loc CardAvantaj – şi simplu, fără adeverinţă de venit, este un răspuns firesc la nevoia pe care am identificat-o în piaţă”, a declarat Gabriela Stanciu, Manager Departamentul Carduri al Credit Europe Bank România.

Astfel, în cadrul a 36 dintre sucursalele Credit Europe Bank analiza va fi efectuată cu prioritate, iar banca va oferi clientului un răspuns în 45 de minute. În plus, clienții eligibili vor primi un bonus în valoare de 45 de lei, dacă limita de credit, pentru care se califică, le este alocată în mai mult de 45 de minute.

 „Am ales să simplificăm procedurile de obţinere a unui CardAvantaj, pentru a le  oferi clienţilor noştri acces rapid la cel mai iubit card de rate de pe piață, astfel ca, de la momentul în care s-au hotărât asupra unui produs sau serviciu, să îl poată obține într-un timp record”, a continuat Gabriela Stanciu.