Breaking news! Un avion militar s-a prăbușit în apropriere de Moscova (VIDEO)

Presa din Rusia informează că un avion militar, model IL – 112V, s-a prăbușit marți dimineața în timpul unui zbor de antrenament. Avionul, care avea trei persoane la bord, s-a prăbușit la Kubinka, în apropiere de Moscova.

O persoană care se afla la fața locului a surprins într-o înregistrare video momentul prăbușirii avionului militar.

Prăbușirea a fost confirmată de Rusia

United Aircraft Corporation (UAC) din Rusia a confirmat marți că o aeronavă de transport militar ușor IL-112V s-a prăbușit în timpul aterizării în regiunea Moscovei, menționând, de asemenea, că o comisie specială va investiga accidentul.

Mai devreme, o sursă din sectorul de apărare a declarat pentru Sputnik că un prototip al noii aeronave ale Rusiei s-a prăbușit în regiunea Moscovei.

Echipajul a murit

Din declarația companiei nu s-a putut afla dacă au existat victime în accident. Cu toate acestea, agenția de știri RIA a citat o sursă anonimă spunând că se crede că echipajul a murit. Comandantul aeronavei prăbușite a fost pilotul de încercare Nikolai Kuimov, erou al Rusiei, notează Reuters.

Conform presei ruse, în incident a fost implicat un prototip al celui mai recent avion de transport militar Il-112V, aflat în prezent în teste și care urmează să intre în dotarea Forțelor Aeriene Ruse.

Sursă foto: Dreamstime