Noi informații despre scandalul care a șocat lumea mondenă. Gândul.ro aduce detalii de ultimă oră despre motivele pentru care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-ar fi luat la bătaie.

Vineri seară, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o altercație ca în filme. Cei doi s-au abuzat verbal, dar și fizic, însă în realitate, totul a fost un plan bine pus la punct. Gândul.ro scrie că impresara a fost cea care și-a dorit să îl provoace pe antrenor, astfel încât să obțină informații compromițătoare.

Drept dovadă, întreaga altercație a fost filmată de bărbatul care a însoțit-o la acel moment pe impresară și care a rămas în mașină. În ceea ce privește motivele pentru care Laurențiu Reghecampf a venit la vila familiei de la Snagov, deși Anamaria Prodan declara că acesta a venit pentru a o amenință, în realitate, antrenorul avea o cu totul altă treabă.

Mai exact, până la partajarea bunurilor, vila familiei este bun comun, însă Reghecampf a acceptat ca ea să locuiască acolo pentru a nu-i schimba domiciliul fiului lor, Bebeto.

Anamaria Prodan ar fi premeditat întreg scandalul cu Laurențiu Reghecampf

Vineri seară, înainte de altercație, Laurențiu Reghecampf a mers acolo pentru a-și vizita fiul, în condițiile în care instanța i-a instituit un program de vizită conform căruia acesta poate petrece timp cu Bebeto în fiecare al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului, de vineri de la ora 16.00, până duminică, la ora 20.00.

Sursele citate de Gândul spun că antrenorul ar fi ajuns acolo și a discutat cu Bebeto, iar bona angajată de Anamaria Prodan, i-ar fi permis acestuia să între în casă, iar mai apoi ar fi sunat-o și pe impresară care nu s-a opus deloc.

Reghecampf ar fi vorbit cu fiul său, care i-a spus că merge la antrenamente, iar mai apoi antrenorul a decis să meargă la nașul său, care stă chiar lângă vila în care Anamaria Prodan locuiește.

Între timp, impresara a venit în zonă și l-a așteptat pe antrenor să iasă din casa nașilor, iar mai apoi l-a atacat în plin stradă. Gândul scrie că impresara a venit cu un prieten care a stat în mașină și a filmat toată conversația pentru a avea imagini compromițătoare cu acesta.

Mai mult de atât, sursele citate susțin că Anamaria Prodan ar fi premeditat totul sperând ca soțul ei să riposteze, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Lucrurile sunt confirmate și de faptul că scandalul dintre cei doi a fost într-adevăr filmat dintr-o mașină.

Anamaria Prodan riscă până la doi ani de închisoare

În prezent, antrenorul vrea să depună încă o plângere penală pe numele soției sale,  pe lângă cea pentru violență. Mai exact, antrenorul vrea să depună plângere penală pentru nerespectarea hotărârii judecătorești. În cazul în care aceasta va fi găsită vinovată pentru oa astfel de infracțiune, mai exact pentru că nu i-a permis lui Laurențiu Reghecampf ă-și viziteze fiul, ea ar putea chiar să ajungă la închisoare pentru doi ani de zile.

Laurențiu Reghecampf a fost contactat de jurnaliștii de la Gândul și a declarat că nu-l va obliga pe cel mic să fie alături de el în perioada în care instanța a stabilit. Totodată, el a mai precizat că nu o va jigni niciodată pe Anamaria Prodan, adăugând că cel mic suferă oricum din cauza actualei situații.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a spus Reghecampf pentru sursa citată.