Ileana Lazariuc a plecat din România

Fostele componente ale trupei Triniti, Ileana Lazariuc și Andreea Crișan, au decis să își refacă viețile departe de țara natală. Lili Sandu, o altă fostă colegă din trupă, a dezvăluit aceste informații într-un podcast realizat de Horia Brenciu.

Lili Sandu, invitată în podcastul „Lucruri Simple,” a confirmat că păstrează legătura cu cele două foste colege și a oferit detalii despre noile destinații ale acestora.

Andreea Crișan s-a stabilit în San Francisco, lucrând în Sillicon Valley, în timp ce Ileana Lazariuc locuiește în prezent în Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Aceasta din urmă locuiește cu cei doi băieți ai săi din căsnicia anterioară cu Alexandru Ion Țiriac.

„Andreea Crișan e prin San Francisco, lucrează în Sillicon Valley. Ileana Lazariuc este în Dubai, s-a mutat acolo cu copiii”, a declarat Lili Sandu, care nu a făcut mai multe dezvăluiri.

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac au divorțat în 2017

Cei doi foști soți, Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac, au divorțat în secret în 2017, informație care a devenit publică abia doi ani mai târziu.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi păstrează o relație foarte bună.

Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc au împreună doi băieți, Alexandru Țiriac și Nicholas Noah. Cei doi au rămas în atenția publicului în urma unor comentarii răutăcioase online.

Atunci, Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc au intervenit, apărându-și copiii. Tot atunci, cei doi au subliniat importanța respectului în comentariile online.

Despre motivele exacte pentru care Ileana Lazariuc s-a mutat în Dubai și despre detaliile vieții sale acolo, nu s-au oferit informații. Acest nou capitol din viața sa este un subiect discret.

ileana lazariuc
SURSA FOTO: Facebook/The Storyalist

Ileana Lazariuc a fost surprinsă cu Matei Stratan

După un mariaj din care au rezultat doi copii, Ileana Lazariuc, fiica Anastasiei Lazariuc, și Ion Țiriac Jr., fiul miliardarului Ion Țiriac, au mers pe căi separate.

Despărțirea a fost una discretă, semnând actele de divorț în secret în 2017, dar detalii despre acest eveniment au ieșit la lumină abia în 2019.

După divorț, Ileana Lazariuc și-a păstrat viața personală departe de ochii publicului. Ea a evitat să se afișeze în spațiul public alături de vreun partener.

Cu toate acestea, în noiembrie 2022, ea a fost surprinsă în oraș luând masa alături de Matei Stratan:

  • cunoscutul om de afaceri
  • fostul partener al Mădălinei Ghenea

Se pare că relația lor a fost una discretă, ținută departe de ochii curioși ai publicului. Presa a speculat că cei doi ar fi fost împreună aproximativ un an, dar detalii concrete despre povestea lor de dragoste nu au fost dezvăluite public.

Ulterior, s-au auzit zvonuri că Matei Stratan ar fi început o altă relație în vara anului trecut cu Iana Budeanu, fiica unui om de afaceri.

Fosta noră a lui Ion Țiriac are propriul magazin

În prezent, Ileana Lazariuc, fostă noră a miliardarului Ion Țiriac, are propriul magazin de produse vestimentare scumpe.

De asemenea, administrează un site care comercializează produse de lux la mâna a doua, precum:

  • genți Chanel la 3.000 de euro
  • perechi de pantofi Chanel la 300 de euro