S-a vorbit mult despre avantajele celei mai ieftine maşini existente la ora actuală în lume. Este vorba despre Tata Nano despre care toată lumea spune că va avea un succes enorm odată ce va fi adusă în Europa, datorită preţului mic şi a consumului redus. 

Lucrurile nu stau însă chiar aşa, în sensul că indienii, cei care au fost primii care au avut în mâini un volan de Nano, nu sunt foarte încântaţi de maşină.

Mai exact, micuţul Nano poate lua foc oricând. De când a fost lansat pe piaţă, presa indiană a semnalat câteva cazuri în care modelul produs de Tata a luat foc pur şi simplu.

0-49534-imag0003t.jpg

Ultimul caz a avut loc în urmă cu câteva zile, când Satish Sawant, un indian din Mumbai, şi-a achiziţionat un Nano şi la câteva minute după ce a plecat cu el de la dealer, automobilul de 2.500 de dolari a luat foc.

Presa indiană şi mai apoi cea internaţională au semnalat acest caz şi au tras concluzii tranşante precum „cât dai, atât face”, aluzie la preţul mic al maşinii şi la alegerea celor care preferă să-şi cumpere maşini ieftine dar de calitate slabă.