Formele unice – inclusiv un PC hibrid cu ecran detașabil, o tabletă business cu huse de protecție super-funcționale HP Smart Jackets și un desktop all-in-one (AiO) ultrasubțire – permit utilizatorilor să beneficieze de avantajele Windows 8 împreună cu inovații HP precum tehnologia HP TouchSmart.

„Portofoliul HP de notebook-uri ultra-subțiri, desktop-uri all-in-one elegante și PC-uri de business ultra-performante este conceput pentru a satisface nevoile consumatorilor care vor să folosească sistemul de operare Windows 8,” a declarat James Mouton, vicepreședinte executiv și manager general, Personal Computer Global Business Unit, HP.
Portofoliul HP de notebook-uri consumer ce rulează Windows 8 include un PC hibrid și notebook-uri cu design sofisticat și subțire, ecran multitouch, performanță și valoare ridicată.

•          HP ENVY x2 este un PC hibrid ultra-subțire și puternic, care asigură performanța unui notebook și libertatea de mișcare a unei tablete într-un singur dispozitiv elegant și ușor. Atât notebook, cât și tabletă,  HP ENVY x2 dispune de un ecran HD(1) multitouch cu diagonala de 11,6 inci, care se poate detașa de tastatură pentru a se transforma într-o tabletă.  Acesta include, de asemenea, un webcam HD(1) și o cameră foto/video de 8 megapixeli, tehnologie NFC (Near Field Communication) care permite utilizatorilor să distribuie conținut, inclusiv fotografii, contacte și link-uri printr-o singură atingere a ecranului.

•          HP SpectreXT TouchSmart UltrabookTM  este un ultrabook premium cu un ecran multitouch IPS Radiance Full HD(1)  de 15,6 inci, ultra-performant și cu un design metalic sofisticat. Având o grosime de numai 17,9 mm, acest ultrabook este primul notebook HP care încorporează tehnologie  Intel® Thunderbolt(2), ce asigură un tranfer ultra-rapid de muzică, filme și date către alte dispozitive externe.

•          HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 dispune de un ecran HD(1) multitouch de 14 inch, un subwoofer puternic cu Beats Audio și o placă grafică AMD opțională cu 2G de memorie.

•          HP Pavilion Sleekbook 14 și  HP Pavilion Sleekbook 15, disponibile în variantele de culori negru lucios și roșu rubiniu, asigură consumatorilor performanțele și aplicațiile de care au nevoie zilnic, acum într-o formă ultra-subțire.

PC-uri all-in-one și desktop-uri HP destinate pieței consumer

Noile desktop-uri consumer de la HP includ calculatoare AiO și tower care încorporează cea mai nouă tehnologie multitoch și dispun de un design spectaculos și performanță ridicată.

•          HP ENVY 23 dispune de un ecran HD(1)  cu diagonala de 23 inci ce încorporează tehnologia 10-point multitouch, care perminte detectarea a până la 10 degete pe ecran pentru navigare intuitivă, tastare și jocuri.

•          HP SpectreONE este un AiO subțire și elegant cu un ecran full HD non-touch flush-glass de 23,6 inci (1), un design curbat unic și tehnologie NFC, ceea ce îl transformă într-un adevărat centru de divertisment.

•          HP Pavilion 23 AiO asigură performanță, design subțire și capacități intuitive care ajută utilizatorii să comunice ușor cu familia și prietenii, totul la un raport calitate-preț foarte bun.

•          HP ENVY Phoenix h9 desktop PC asigură o experiență de calcul performantă pentru utilizatorii care creează conținut digital și sunt pasionați de jocuri.

PC-uri HP de business
Portofoliul HP de PC-uri de business asigură un nivel înalt de performanță, flexibilitate și valoare pentru a crește productivitatea companiilor și organizațiilor guvenamentale, indiferent de dimensiunile lor.

•          HP ElitePad 900 este o tabletă business cu un design elegant, funcționalități premium și servicii de suport. Această tabletă ultra-subțire și ușoară(3) cu Windows 8 dispune și de husele de protecție HP ElitePad Smart Jackets(4) care extind opțiunile de conectivitate, prelungesc viața bateriei și, împreună cu add-on-uri specifice, pot customiza tableta pentru moduri de utilizare specializate.

•          HP EliteBook Folio 9470m este un ultrabook subțire, ușor și eficient. Cu funcționalități premium de docking și baterie interschimbabilă,  HP EliteBook Folio este destinat pofesioniștilor aflați în mișcare.