Horoscop zilnic 12 aprilie 2019. Ce au pregătit astrele pentru vineri.

BERBEC Astăzi te invadează îndoiala şi nesiguranţa, lucru rar la tine. Dar, păstrează-ţi calmul şi umorul, mai ales în familie. Nu cheltui mult, un preţ mare nu înseamnă neapărat şi o calitate bună! Veşti bune. Repet, nu cheltui mai mult decât ţi se pare decent. Astăzi asta ai simţăminte pastelate. Asta inseamna la Berbeci că nu prea suportă autoritatea, şefii de orice fel ar fi, partenerul de viaţă mai în vârstă. Astăzi nu lua nici o decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte!

TAUR Zilele nefaste s-au terminat, ce a fost mai rău a trecut! Dar  este dificil să ai o minte rece. În plus ai şi de calmat şi de risipit geloziile partenerului(ei) dacă eşti duo. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. Renunţă la cei care te copleşesc cu sfaturile de la tv, ziare, net, reţele şi gândeşte cu capul tău, în interesul tău.

GEMENI Atenţie la regimul haotic climatic şi la condusul maşinii, sau la trafic, în general. Iţi place această zi densă, te simţi apt pentru orice fel de confruntare, pe care nu o poţi evita! Este una din ocaziile în care şarmul, carisma ta minunată cu care iei ochii celor din jur, poate să fie şi profitabil. Adică cineva, care nu ştie că uneori nu prea termini nicio treabă, are încredere în tine şi în inteligenţa ta. Nu dezamăgi!

Horoscop zilnic 12 aprilie 2019. Ce au pregătit astrele pentru vineri.

RAC Trebuie să continui, pentru că întâmplarea din trecutul apropiat nu a fost opera ta. Aşa au căzut lucrurile, aşa a vrut destinul! Dar poţi îmbunătăţi situaţia prin deciziile tale de astăzi! Sub lumina misterioasă a Lunii, protectoarea ta, se pot petrece multe lucruri. Fanteziile tale se pot realiza, în sfârşit. Nimic din ce a fost nu mai este! Dar amintirea lucrurilor bine făcute şi a trăirilor  puternice nu te părăseşte, ține sema de reperele și valorile tale.

LEU Zi bună, favorabilă alianţelor şi înţelegerilor. Adună lângă tine persoane competente şi bine intenţionate. Sigur, dacă ai de unde să alegi! Dacă nu, găseşte un baobab cu multă umbră şi net pe gratis… relaxare cât cuprinde şi nu uita să torci, pentru că în lumea asta doar două feline au acest dar: leul şi pisica! Dacă stai cu chirie şi vrei să găseşti o căsuţă şic, sau un apartament pe cinste, acum este momentul.

FECIOARĂ Aspecte amestecate, evită confuziile şi datele greşite, mai ales în analiză. Nativii din Fecioară sunt buni analişti, neîntrecuţi la detalii, dar nu pierde din calcul scopul strategic! Relaxeaza-te şi încearca să nu mai porti de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nu stă în puterea ta să le rezolvi problemele. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună va fi urmată de una nu tot aşa de bună.

BALANŢĂ Încearcă să găseşti astăzi soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată, după cum arată planetele colective Saturn şi Uranus, în suspensie, sau cu o rezolvare parţială temporară. Configuratiile şi aspectele planetare oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la convorbirile la mobil sau pe reţea, evită confuziile.

Horoscop zilnic 12 aprilie 2019. Ce au pregătit astrele pentru vineri.

SCORPION Îţi focalizezi atenţia către domenii care pot aduce rezultate imediate. Ai nevoie de un succes, de confirmarea valorii tale atât faţă de tine, dar, mai ales, în ochii celor dragi, familiei. Spaţiile largi te aşteaptă: în natură şi în viaţa proprie. Trebuie să ai mai multă încredere în forțele proprii şi să nu ceri ajutor decât când este absolut necesar. Asa o sa eviti refuzurile si deceptiile.

SĂGETĂTOR Eşti enervat! Cum plăteşti o factură, apare alta! Şi partenerul(a) îţi face probleme, consideri că este influenţată negativ de familia ei, de prieteni. Încearcă să lămureşti situaţia! O zi densă, cu oboseală în această perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraîncărcat – sau tocmai de aceea. Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte. Nu-ti pune nădejdia în ajutorul anturajului – trebuie să te descurci singur.

CAPRICORN Situaţiile care se edifică în jurul tău nu corespund chiar exact dorinţelor tale. Cineva aşteaptă un răspuns, lasă-l să aştepte! O zi explicită, directă, clară, aşa că fii atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au şi ele un moment de transparenţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie, pe seară. Evita împrumuturile de bani, nu vinde pielea ursului din pădure.

VĂRSĂTOR Controleză exgerările în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de ajutor şi cooperare. Cei pe care îi întâlneşti astăzi par că sunt binevoitori faţă de interesele tale startegice. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la rude, la familie, sau la
prietenii buni, la anturajul apropiat, în general. O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii.

PEŞTI Prinzi puteri şi eşti constructiv alături de cei dragi. Starea de bine te cuprinde şi nu mai simţi atât de tare oboseala. În duo sau familist, azi preţuieşti loialitatea şi iubirea! Poate nu ai performanţe de excepţie la serviciu sau în relaxare, la norma de distracţie, dar… te simti aşa de bine! Dacă nu curge, pică, cu ceva tot o să te alegi astăzi.