BERBEC Sâmbătă, cu o aglomeraţie de planete suficient de complexa în horoscop, viaţa nu este deloc simplă. Duminică, abordează problemele pe rând, într-o ordine firească, relaxează-te, odihneşte-te, este doar Ziua Națională, mare sărbătoare! Sâmbătă amână, dacă depinde de tine, orice întâlnire importantă sau  decizie majoră.  A doua parte a perioadei, adică duminică, este mai bună. Concentrează-te şi clarifică, eventual chiar finalizează, problemele sentimentale care trenează de ceva timp. Cu toate că s-ar cuveni să te odihneşti plenar, programul se schimbă în ultimul moment, dar îţi face plăcere. Mirări mari, dar pe măsură. Totuşi, o veste, o informaţie, ca un fulg de nea rătăcit, te înviorează. Seara plăcută, dar cu gândul în altă parte. Trebuie să dai consistenţă strategiei tale.

TAUR Este cazul să mai laşi obişnuinţa deoparte, aduna-ţi forţele şi banii şi schimbă-ţi puţin viaţa, începând chiar din weekend, cu organizarea locuinţei şi îmbunătăţirea garderobei de iarnă. Oare nu ai suferit destule decepţii şi trădări?! Se pare că nu, pentru că sâmbătă intenţionezi să te legi din nou la cap fară să te doară. Mai multă reţinere şi prudenţă – ăsta este sfatul meu! O zi buna pentru activitati de rutina. Duminică călatoriile sunt bine aspectate, fie ca sunt mai lungi sau mai scurte. Dar poate că rămâi acasă, este mai prudent! Intalneşte-te cuoameni care ştiu bancuri bune, au o atitudine optimistă care să te faca sa te simti bine şi confortabil.

GEMENI În weekend ai probleme sociale şi sentimentale. Ia-le pe rând! Sâmbătă termină ce ai început şi ia în serios sfaturile prietenilor, familiei. Ei îţi vor numai binele, aşa că măcar ascultă-i! Sâmbătă odihneşte-te mai mult şi evită discuţiile în contradictoriu, mai ales astăzi, când un vechi prieten te poate decepţiona – nu-i lăsa şansa să se facă de râs! Evita subiectele despre secretele altora, limiteaza-te la modul monden şi superficial de abordare a discuţiei si totul o sa fie bine, sau foarte bine. În general o confesiune schiţeză şi o viitoare bârfă sau intrigă. Duminică nu eşti deosebit de inspirat aşa că lasă bizanteriile pentru altă dată. Odihneşte-te, relaxează-te, dă curs comodităţii şi simte-te bine!

RAC  Sâmbătă este o zi plină, densă, dar favorabilă. Plăcerea problemelor rezolvate în căminul tău, pentru gospodăria ta, poate fi întrecută doar de bucuria unui prânz de duminică, cu toată familia. Sâmbătă ai de făcut un serviciu unui prieten, serviciu pe care respectivul îl va aprecia şi va rămâne îndatorat, chiar dacă nu va arăta imediat acest lucru. Duminică cruţă-te un pic. Aşteaptă rezultatele demersurilor trecute. Uneori trebuie sa apesi pe frana, alteori pe accelerator. Astazi – ambreiajul! Adică deconectează-te de la toate sursele de toxicitate, materială sau spirituală şi fă în aşa fel ca să fie sărbătoare în jurul tău!

LEU În weekend ai un dar al comunicării, al povestirii, pentru că eşti bine dispus! Duminică exagerarezi ca orice Leu, dar, nu renunţa la punctul tău de vedere, ci susţine-l cu mult calm şi umor. Sâmbătăgândeşte bine înainte de a face sau accepta ceva. Stelele arată că dacă stai bine-merci rezolvi mai multe probleme decât dacă te agiţi! În acest weekend din nou te nemultumeste un obiect mecanic sau electronic, sau serviciile unei persoane. Calitatea nu mai este ceea ce a fost candva ! Dar nu te multumi cu expresia fatalista “asta este” ci încearcă din greu să obţi ce doreşti!

FECIOARĂ  Un weekend cam monoton şi fără evenimente importante. Tocmai bun ca să faci, cum te sfătuiesc stelele, un prilej de relaxare şi recuperare, poate la sală, poate acasă, un somn bun şi necesar! Totuşi, un climat un pic mai furtunos cu partenerul tău de viaţă! Probabil că e vorba de programul de weekend. Încearcă să negociezi şi să ajungi la un compromis care să fie avantajos pentru amândoi! Sâmbătă primești o veste total lipsita de sens. Poate unde ziua este slab aspectata astrologic, sau cam aşa ceva. Sau poate unde peste tot este haos și dezordine! Duminică este bine să te trezeşti târziu şi să te culci devreme şi mai tot ce faci ar trebui sa-ti iasă. Sigur, să nu fie ilegal, imoral şi să nu îngraşe.

BALANŢĂ  În acest weekend nu te grăbi să schimbi ceva din rutina vieţii tale.  Conjunctura arată că poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc, dar aproape deloc cu semnele de apă şi pământ. Nu te lăsa impresionat de veştile din presă, dar nici nu pleca la drum lung! În acest weekend prevederea şi o planificare a timpului te fac să ai timp şi de odihnă, dar şi de distracţie. Viata, care nu tine deloc, dar deloc, seama de micile noastre planuri si dorinte, impinge viitorul unde vrea ea. Cam asta este toată filosofia… Stelele arata că sâmbătă ar trebui sa treci printr-un mic necaz personal, si conform modului tau de a fi iti trebuie solitudine si putin timp ca sa te obisnuiesti cu noile date. Duminica este mai bună dacă lipsa de evenimente te mulţumeşte.

SCORPION  Este greu de crezut că un om puternic ca tine se poate lăsa copleşit de tristeţe şi melancolie. În weekend? Lasă nostalgia şi organizează o petrecere-surpriză spumoasă, spre necazul duşmanilor!  Timpul, trecerea timpului, este principalul tău aliat.  În acest weekend nu forţa, nu pleca la drum lung. Conjunctura favorizează familia şi prietenii, procedează, deci, în consecinţă! Perioada este buna, astrologic vorbind, dar trebuie neapărat să termini proiectele începute în casă, sau pentru casă. Nu uita că suntem ceeace ştim! Iar pentru marea majoritate a populaţiei inseamnă ca sunt ceea ce văd ei la televizor! Duminică evită cheltuielile extravagante, iar stelele sunt foarte sigure să te sfătuiască sa nu călătoreşti sub niciun motiv.

SĂGETĂTOR  S-ar spune, după aspectele din caselor solare, că te gândeşti, în acest weekend, să schimbi ceva din viaţa ta. Oricum a trecut mult timp de la ultima schimbare şi poate, noul te avantajează! Alungă gândurile negre şi grijile financiare, în acest weekend aspectele bune indică o schimbare favorabilă în viaţa ta, de mai mare sau mai mica amploare, în special în domeniul sentimental! Un drum necesar. Atentie la viteza, sigur, a maşinii, dar şi la viteza cu care iti programezi evenimentele! Nu te grabi inutil cand orice ora este bună. O veste buna si una… aşa şi aşa. Nu uita că ai nişte proprietăţi aici, sau aiurea, care au nevoie de atenţia ta. „Ochiul stapanului ingraşe turma de oi” – spune un proverb macedo-român. Iar daca nu ai nimic-nimic, nici o pisică acolo, eşti fericit că ai scapat de griji!

CAPRICORN  Favorurile stelelor se îndreaptă în acest weekend în special către Capricornii din ultimul decan al zodiei, persoane care au ceva noroc în domeniul relaţiilor umane. Nu pleca la drum! Încearcă să fii mai flexibil şi mai tolerant cu familia, relaţia ta, în perioada acestui weekend. Nu primeşti nicio veste. Este de bine, înseamnă că totul este normal! Nu pleca la drum lung!O perioadă excelentă pentru finalizarea unor lucruri incepute, pentru înţelegeri strategice, în familie, cu pratenerul, pe termen lung. Comunicarea ta este favorizata. Trebuie să ai aerul unui gânditor profund şi preocupat de mari probleme. Asta te ajuta sa rezolvi multe probleme de imagine. Duminică ai vrea să te duci până la munte, dar pe de altă parte ai vrea să zaci în pat, la căldură şi cu pisica torcând hipnotic lângă tine! Parcă mai bine stai acasă!

VĂRSĂTOR  Tine-ţi prietenii aproape şi inamicii şi mai aproape. În acest weekend fii politicos, chiar cordial, dar prudent, mai ales în noile relaţii cu cei care doresc neapărat să-ţi devina prieteni. Daca nu ştii ce se bârfeşte, nici nu ştii ce măsuri să iei! Sigur, dacă vrei să iei măsuri, pentru că o bârfă rămâne o simplă bârfă. În acest weekend zodiacul tau este bine aspectat, mai ales in partea de “distracţii, petreceri şi pierdut timpul”. Şi cu norocul stai bine! Sigur, necazurile sunt tot cele pe care le stii, dar un necaz care dureaza mai mult de doua luni devine viaţă cotidiana. In orice caz trebuie, cu orice preţ, să termini ceea ce ai inceput. Meru amâni, mai târziu, şi mai târziu. Atenţie să nu devină prea târziu!

PEŞTI  Energia ta, puterea de muncă de astăzi stârneşti invidii, dar şi respect. Trebuie să-ţi îndrepţi eforturile şi pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii proprii. Mai multă ordine în alimentaţie! În acest weekend încearcă, măcar încearcă, să nu mai vezi munţi acolo unde sunt doar muşuroaie, să nu exagerezi inutil obstacolele. Renunţă la încăpăţânarea care mai rău te încurcă! Sâmbătă este o zi favorabilă planurilor de viitor, în care visurile par uşor de realizat. Nu te repezi, asteapta confirmarile. Ai şi un drum de făcut la capătul căruia te aşteaptă o discuţie cu partenerul de viaţă despre casă, maşină, împrumuturi etc Timpul, însă, lucreaza in favoarea ta. Duminică, aspecte favorabile cu veşti bune de la prietenii, partenerii sau rude de la mare distanţă. Organizează mici distracţii şi mici petreceri-surpriză de Ziua Națională, ca în perioada sărbătorilor de iarnă!