BERBEC  În acest weekend eşti convingător, trebuie să reuşeşti! Totuşi,dacă întâlneşti o opoziţie organizată, fii calm, nu ai altă soluţie decât să amâni ceea ce vrei să faci pentru o zi mai bună.Sâmbătă seara nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină. Daca eşti alergic la prostie ţine medicamentele la indemană, adică stai acasa, nu iesi in lume. Nu uita că duminică este cea mai depresivă zi a anului pe o eclipsă totală de Luna. Uită-te la o comedie…

TAUR Onorează promisiunile făcute. Supraveghează cu atenţie relaţiile din anturaj. Nu lua decizii. Distrează-te sâmbătă seara, poate la un film nou, poate muzică bună, poate la un club ieftin şi comod! Duminică, mai toata ziua este bine aspectata de stele, asa ca profita ca sa obtii ceva favoruri sau sa rezolvi unele situatii, chiar dacă este ziua cu depresia și eclipsa de Lună! O veste buna si una nu prea, ca sa fie totul echilibrat. 

GEMENI  Conjunctura astrologică te sfătuieşte să foloseşti sâmbăta aceasta, dar şi tot weekend-ul, ca să te relaxezi şi să te odihneşti. Eşti obosit şi trebuie să eviţi să devii obosit cronic!O problema veche revine in actualitate: ai greşit atunci, sau acum? Lasă analizele şi mergi mai departe! O informaţie de ultimă oră te avantajează în mod deosebit. Verifică prin prietenii apropiaţi şi de încredere. Nu promite nimic! Dar in secret poti sa speri ca o sa ai succes. 

RAC  Realizezi, în acest weekend, că parcă ţi se ridică un văl de pe ochi şi minte! Ideile tale apar clare şi descoperi şi motivaţiile şi maşinaţiile celor din jurul tău. Totuşi, situaţia nu e rea!Configuraţia stelelor arată o perioada buna, mai ales in ceea ce priveşte sănatatea şi amorul. Duminică este o zi bună pentru cumpărături, întâlniri, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau mici vizite. Alege ce îţi place mai mult! Nu uita de depresie și de eclipsa de Lună!

LEU Sunt favorizate odihna şi relaxarea, evită orice schimbare de program.Uneori, adică şi în acest weekend, lipsa noutăţilor înseamnă calm şi linişte. Odihneşte-te mai mult, ai nevoie!Cumpărăturile in general şi achiziţionarea bunurilor de folosinţă indelungată in special sunt, sâmbătă, favorizate de stele. Trebuie sa te gandeşti foarte bine cum o să cheltuieşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre, dar nu te gândeai ca acele zile negre sunt aşa de apropiate. Nu ai timp de depresie și de eclipsa de Lună!

 

FECIOARĂ  Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie, sâmbătă, la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate, cu familia. Veşti bune. Partenera/partenerul este în toane bune, sau doarme, în casă nu este mult de lucru, iar pe seară poţi ieşi în oraş să vezi ce mai face lumea. Duminică esteo zi binevoitoare, chiar dacă este Gloomy Sundayși Luna este în eclipsă totală. Trebuie sa accepti faptul ca viata este in continua schimbare si ca trebuie sa faci parte din schimbare, daca vrei sa ai succes!

BALANŢĂ   Nu te simţi foarte confortabil în acest weekend, poate unde aştepţi ceva, cumva, poate depresia, poate Eclipsa totală de Lună! Întreaga viaţă este compusă din astfel de aşteptări, calmează-te şi vezi-ţi de treburile de weekend!Din punct de vedere emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Poate găseşti un sfat bun. Unele promisiuni pe care tu le iei drept garantii te fac sa sari in sus de bucurie, dar stelele zic sa dai dovada de rabdare. 

SCORPION   De ce nu vrei să priveşti adevărul în faţă şi îţi faci fel de fel de iluzii? Fii ceva mai pragmatic, mai direct şi doar aşa îţi poţi rezolva problemele, în primul rând pe cele sentimentale! Duminică,poziţiile planetelor, depresia anuală și eclipsa totală de Lună iţi indică un program incărcat. Lasă ironia deoparte pentru că poţi răni inutil persoane care ţin la tine. Zodia ta este bine aspectata si cu toate ca esti la fel de agresiv si ironic, anturajul tău te gaseste…adorabil! 

SĂGETĂTOR   Emoţional, conjunctura arată unele porniri impulsive, care trebuie repede cenzurate de raţiune. Vorbeşte puţin şi ascultă mai mult, zâmbeşte, este sâmbătă şi trebuie să te relaxezi!Duminică este o zi plinăde hotarari intelepte: sa te laşi de fumat, sa slabeşti, să nu mai cheltuieşti aiurea banii, să nu mai pierzi nopţile, să nu intri în depresia anuală, să nu te uiți la eclipsa totală de Lună! Şezi şi cugeta, spune o vorba ardeleneasca, care în weekend ți se potriveste. 

CAPRICORN  Sâmbătă,dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac un companion plăcut în anturaj. Acordă-ţi nişte pauze, menajează-te şi încercă să te odihneşti mai mult!Zodia îţi indica o zi de duminică cam monotona, chiar în cea mai depresivă zi a anului, pe eclipsă totală de Lună.Trebuie sa foloseşti una dintre retetele verificate ale reusitei in viata: sa te comporti ca si cand totul ar fi perfect! 

 

VĂRSĂTOR  Domeniul sentimental este bine aspectat. Vorbeşte, explică, motivează şi poţi avea succes!Se pare ca o parte din Varsători au de rezolvat unele probleme sentimentale, sau spirituale de care nu prea vorbesc, pentru că ţin mult la ele. Duminicăai ceva de facut şi nu ai nici chef nici ceea ce iti trebuie. În cea mai depresivă zi a anului, pe eclipsă totală de Lună, este bine să râzi mult! Că ai de ce și de cine!

PEŞTI  Ceasul tău biologic te îndeamnă în acest weekend la relaxare şi distracţii.Sâmbătă poţi rezolva relativ uşor unele problemele sentimentale şi chiar să obţii ajutor de unde nici nu te aşteptai. Duminică, trei mere pe zi şi la doctor niciodată, spunea Paracelsus. Grija pentru aspectul tău fizic, pentru pantofi şi pentru parfum este mai accentuată. La tine este semn că se pregateşte ceva, și nu este cea mai depresivă zi a anului, sau eclipsa totală de Lună!