Horoscop vineri, 8 decembrie. Cea mai obosită zodie. Ia o pauză!

Horoscop vineri, 8 decembrie. BERBEC  Colaborările tale pot fi puse sub semnul întrebării sau cel puțin slăbite. Nu dramatiza nimic și, mai presus de toate, nu fugi de conflicte sau de ceea ce crezi tu că s-ar constitui într-un conflict. Să fii paranoic astăzi nu pare că te-ar ajuta deloc în treburile tale. Poți fi sensibil, astăzi, în privința chestiunilor financiare. Nu lua sfaturile drept critică. Trebuie să te bazezi pe progresul în timp pentru a ajunge la finalul proiectelor tale.

TAUR  Micile tale anxietăți par să dispară încetul cu încetul. Pari să devii, încet, încet, un om al acțiunii. Astăzi, o poveste de dragoste aflată la început, poate deveni oficială. Te poți simți ușurat, stabilul Taur poate avea, mereu, nevoie de repere în viața lui, chiar și în viața amoroasă. Mișcarea, sportul, poate o plimbare lungă ar putea fi benefică pentru a elibera tensiunile, fă-ți timp pentru asta.

GEMENI  Astăzi nu aștepta sistematic aprobarea celor dragi, e posibil să-ți pierzi timpul pentru că știi perfect ce ai de făcut. Unii oameni pot doar să vrea să se sprijine pe tine, să profite de succesele tale. Poți fi pus pe glume, dar ai grijă, că uneori poți sări calul, iar atmosfera poate fi destul de sensibilă, poți jigni anumite persoane și poți deveni și nepopular, cu această ocazie.

RAC    Astăzi stelele spun să poate manifesta acea latură defensivă a personalității tale, care se poate activa atunci când apar problemele. Totuși, pare că ai șanse ca oamenii din jurul tău să fie mai îngăduitori. Este luna decembrie, presărată de momente festive, iar sărbătorile pot deschide noi perspective. Pe seară, poți profita de timpul liber și să inviți niște musafiri la tine sau să te duci tu la cineva, ți-ar putea face bine să te apropii de cei dragi.

Horoscop vineri, 8 decembrie. Cea mai obosită zodie. Ia o pauză!

LEU  Astăzi, vineri, poate părea că totul depinde de relații. Ai putea primi o propunere interesantă de a colabora la un proiect profesional sau, la nivel romantic, să primești o declarație drăguță. Ambele îți pot aduce bună dispoziție și zâmbete. Profită de oportunitățile care se ivesc, nu te gândi prea mult și spune ”da” la toate sugestiile care îți dau un sentiment pozitiv.

FECIOARĂ  Felul în care vorbești te poate face să pari enigmatic pentru cei din jur, fii clar și sincer și totul va fi bine. Poți avea senzația că alții te obosesc, dar stelele spun că activitatea ta poate fi de vină. Totul riscă să capete o dimensiune neașteptată astăzi dacă nu-ți măsori mai bine remarcile sau criticile. Stai liniștit cu cealaltă jumătate a ta, chiar dacă poți avea senzația că este nedrept sau că reacțiile lui sunt copilărești.

BALANŢĂ  Te poți expune dezamăgirii dacă îi ajuți pe cei care nu vor să fie ajutați… Gândește-te mai mult la tine! Pari prea nepăsător, ar trebui să încetinești ritmul, pari să faci prea multe deodată, calmul și evadarea sunt necesare pentru tine. Vești bune, aspectele bune ale momentului par să te invite să pui capăt vechilor certuri și să te deschizi către relații mai senine și mai constructive!

SCORPION  E posibil să treci printr-o perioadă financiară bună de care trebuie să profiți, mai ales dacă vrei să cumperi sau să vinzi imobiliare. Aceasta poate fi ziua ideala pentru a face o investiție sau a desfășura o negociere importantă legată de imobile pe care deja le ai în proprietate. Mai pe seară, te poţi plimba prin oraş, dar numai prin prin zonele sigure şi bine luminate, starea materială a societății actuale poate crea infracționalitate.

horoscop, zodii
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop vineri, 8 decembrie. Cea mai obosită zodie. Ia o pauză!

SĂGETĂTOR  Astăzi, profită de atmosferă pentru a-ți menține viața socială și a te conecta cu lumea exterioară. Ai putea experimenta ceva nou în viața de zi cu zi, un nou obicei care îți poate aduce mai mult confort și mai multă libertate. Pari să devii mai serios în ceea ce privește sarcinile tale. Toți pot conta pe tine să ții cârma, să-ți asumi responsabilitățile și să navighezi spre ceea ce-ți place cu adevărat.

CAPRICORN  Vineri se poate întrevedea latura ta conservatoare care se poate accentua în funcție de conjunctură. Îți plac valorile sigure și nimeni nu te poate face să adopți comportamente pe care le-ai putea considera nepotrivite sau ridicole. Poți fugi de snobi ca de ciumă, iar jocurile sociale te pot obosi foarte repede. Chiar dacă nu este uşor, încearcă să propovăduiești aceste valori stricte, tradiționale, pot face diferența pentru cei din jur.

VĂRSĂTOR  Vinerea aceasta, te poți trezi cu o mie și una de lucruri de făcut. Nu te neliniști, câte un pas pe rând! Pari să fii într-o formă foarte bună, în ciuda sensibilității tale emoționale care poate fi în creștere. Ea te poate impinge către excese, de tot felul. Aceste excese par să îți alimenteze optimismul. Oprește-te, totuși, înainte să fie daună totală în portofel sau în cine știe ce alte părți. Fii de partea „luminoasă a Forţei”!

PEŞTI  Pare că astăzi poate apărea ceva nou în viața ta, așteaptă-te să fie posibil să îți schimbi planurile, dacă ai avut. Primește schimbarea, deschide ușa către necunoscut, stelele indică faptul că nu ar trebui să fii dezamăgit de ceea ce descoperi! Poți să ai nevoie de mai multă odihnă, atât din punct de vedere fizic, cât și moral. Ceilalți își pot purta singuri de grijă, un timp. Ia o pauză!