Horoscop vineri, 22 septembrie 2023. Zodia care este un car de nervi. Primeşte critici din toate direcţiile

BERBEC Nu ai nimic mai bun de făcut decât să încerci să fii în perfect acord cu tine însuți. Acest sfat vine de la Sigmund Freud și este în interesul tău să îl aplici, astfel încât ziua ta să fie ca o grădină de trandafiri parfumată. În general, ești binedispus, dar poți fi supus la două influențe contrare, ceea ce te poate face chiar mai imprevizibil decât de obicei în acțiuni și interacțiuni. Mai bine evită discuțiile pe teme sensibile, mai ales cu cei apropiați.

TAUR Astăzi, îți poți face prieteni printre oameni neobișnuiți sau cu idei neobișnuite. E nevoie să te gândești la viitorul tău profesional, pune totul pe hârtie! Senzualitatea ta este unul dintre atuurile tale majore, partenerul tău este cu siguranță sub vraja ta, nu o rupe cu o atitudine nepotrivită. Dacă ești într-o dispoziție furioasă, nu fi prea dur și controlează-ți impulsurile negative. Luna este generoasă, încearcă să-i urmezi tendințele, îți poate încălzi sufletul.

GEMENI  Astăzi poți simți că ai nevoie de mai multă securitate emoțională. Dar ești prea posesiv, emoțiile tale sunt prea puternice. Nu te lăsa afectat din cauza micilor neînțelegeri romantice sau de familie, chiar dacă deseori ți se poate părea că viața de zi cu zi este puțin sumbră… Ai mare grijă la așteptările nerealistice față de viață! E O.K. să îți dorești bunăstarea, dar nu cheltui ca şi când ai fi deja bogat…

RAC  Este o zi bună să te interesezi de finanțele tale, în special, iar, în general, de gestionarea tuturor activelor tale importante. Achită-ți datoriile, împrumută sau recuperează lucruri împrumutate, în funcție de situație. Deciziile tale pot fi bune și profitabile pe termen lung. Trebuie să îți întărești tonusul, activitatea musculară, să faci exerciții, să îți trezești corpul și, implicit, spiritul! Entuziasmul tău poate fi molipsitor pentru cei din jur, pot apărea oameni noi în viața ta.

Horoscop vineri, 22 septembrie 2023. Zodia care este un car de nervi. Primeşte critici din toate direcţiile

LEU  Aspecte favorabile, mai puțin în ceea ce privește călătoriile. Influențele planetare se animă, Luna ascute reacțiile, spiritul antreprenorial este foarte prezent și poți găsi parteneri dinamici pentru toate proiectele tale, fără eforturi prea mari. Dacă viața ta emoțională este în prim plan, să știi că poți fi deosebit de atractiv și că talentele tale pot fi ușor evidențiate.

FECIOARĂ  Este o zi bună pentru a te expune. Dacă ai CV-uri de depus, o mărire de salariu de solicitat, un post râvnit, aceasta este ziua perfectă pentru a-ți încerca norocul cu șanse mari de a fi ascultat și înțeles. Este un început bun pe drumul către progres. Confuzia şi haosul sentimental caracteristice nativilor pot deveni romantice, dacă procedezi cu tact și taci atunci când este cazul!

BALANŢĂ  Simțul tău al strategiei se poate ascuți și îți poate da speranță în atingerea obiectivelor tale. Totuși, ideile bune nu sunt suficiente: va trebui să iei inițiativa, să te miști în direcțiile potrivite sau să contactezi oamenii utili. Dacă investești energie și voință, toate ușile ți se vor deschide. Deși aveai unele planuri de distracție pentru vineri seara, pot apărea unele obstacole, depinde de tine să îți setezi prioritățile.

SCORPION Astăzi poți fi binedispus, ceea este un lucru benefic, pentru că acum poți aborda diversele situații, fără a te simți destabilizat de fiecare dată. Ai stabilit, în sfârșit, care sunt prioritățile tale. Perioada este favorabilă. Luna este precisă și meticuloasă, în armonie cu temperamentul tău. Criticii, jurnaliștii și scriitorii pot fi, astăzi, inspirați, cuvintele lor lovesc punctul nevralgic, iar sursele lor sunt de neatins. Poate fi o zi bună și pentru a revendica ceva.

Horoscop vineri, 22 septembrie 2023. Zodia care este un car de nervi. Primeşte critici din toate direcţiile

SĂGETĂTOR Nu te lăsa descurajat dacă nu îți iese totul perfect astăzi, eliberează presiunea și reconsideră-ți obiectivele. Observă-i cu atenție pe cei din jur, dacă vrei să înțelegi ce nu funcționează în ceea ce privește investițiile tale. Nu poți evolua, dacă te resemnezi să faci totul la fel, mereu. Intuiția şi privirea de ansamblu caracterizează nativii zodiei, dar îți lipsește gena speculei și abilitățile sociale. Profită de mâna care ți se întinde!

CAPRICORN Te gândești cu luciditate și mult simț practic la aspirațiile tale înalte și la proiectele tale cele mai ambițioase. Corectezi detalii, filtrezi informații, îți sortezi punctele forte și punctele slabe. Ai o imagine foarte clară a situației și potențialului tău. Sunt multe idei care îți trec prin cap și ești gata să dezvolți proiecte fabuloase. Arta și orice poate fi legat direct sau indirect de creativitate îți rețin atenția și sunt pozitiv aspectate.

VĂRSĂTOR În aer pare să plutească o atmosferă foarte pragmatică, pământeană, plină de critici, care poate, uneori, să te enerveze puțin. Cu toate acestea, ai putea folosi foarte eficient comentariile și criticile pe care le auzi, acestea pot fi adesea întemeiate și de bun simț și te pot ajuta să nu mai pierzi timpul și să nu mai greșești așa de mult! Interacțiunile cu nativii din semne de aer și foc sunt astăzi bine aspectate, dar nu și cele cu semnele de apă şi pamânt.

PEŞTI  Aceasta poate fi o zi foarte frumoasă dacă te poți scutura de indolența legendară și poți face efortul de a te duce tu către ceilalți, în loc să îi mai aștepți pe ei să vină la tine. Dragostea poate fi doar la o aruncătură de băț de tine! Dacă și se va face o propunere în domeniul profesional, nu lăsa lucrurile confuse, ”în coadă de pește”, poți rata o oportunitate valoroasă!

Horoscop vineri, 22 septembrie 2023. Zodia care este un car de nervi. Primeşte critici din toate direcţiile