Horoscop vineri, 12 februarie! Cea mai superficială zodie. De aici i se trag toate problemele

BERBEC Conjunctura iţi indică o posibilă convorbire neaşteptată, dar care te bucură mult, mai ales prin noutaţile pe care poţi să le afli. Este Anul Nou chinezesc, dar noi nu suntem chinezi. Sau, o veste. Seară plăcută, poate la un film nou, la modă, pe Netflix, este vineri, doar.

Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect. Ajută pe cel în nevoie, pe un prieten, pe o rudă. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale, atât în familie cât şi cu prietenii.

Zi-lumină, foarte importantă pentru viitorul unui proiect, sau a unei afaceri. Tot ceea ce începi sau programezi în această zi poate aduce rezultate fructoase.

TAUR Astăzi ai o zi cam amestecată, aşa ca poate este bine să faci o analiza atenta şi obiectiva a realizarilor şi a eşecurilor. Trece timpul, fără necazuri şi poţi să o iei pe drumul bun! Stelele spun să te grăbeşti. Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante.

După masă evită convorbirile, fă-ţi un program de cultură şi artă. Nu lua decizii importante, nu intra în jocul altora, impune-ţi propriile reguli, nu trebuie să cedezi poziţia, iar dacă nu se poate altfel, amână !

GEMENI Fii sincer şi recunoaşte, măcar astăzi, chiar dacă nu prea îţi convine, că majoritatea problemelor pe care le ai se datoresc superficialităţii tale.

Termină odată lucrurile începute! Astăzi ai un debit verbal uimitor. Ceea te cam caracterizează. Trebuie să nu exagerezi în această expansiune îndrăzneaţă pentru că este deosebit de riscantă: poţi să faci gafe şi confesiuni extravagante.

Este Anul Nou chinezesc, dar noi nu suntem chinezi, nu?! O discuție importantă la mijlocul zilei te face să îţi freci mâinile de mulţumire. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Probabil ceva legat de o construcţie!

RAC Astăzi eşti rasfăţat de cei din jur şi nu ţi se pun prea multe sarcini pe umeri. Situaţia te bucura pentru ca ai timp pentru tine, hobby, să te ocupi de micile, sau mai marile tale pasiuni. Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia armonioasă a Racului ca sa rezolve problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile.

Evită să te enervezi pentru lucruri minore şi persoane neinteresante. O întâlnire importantă din a doua parte a zilei te calmează şi îţi face chiar plăcere. Este Anul Nou chinezesc, dar noi nu suntem chinezi. Nu forţa lucrurile. Viaţa este un ocean, aşteaptă valul şi curentul favorabil şi vei face exact acelaşi lucru dar cu minimum de efort personal şi de consum resurse.

Horoscop vineri, 12 februarie! Cea mai superficială zodie. De aici i se trag toate problemele

LEU Schimbările posibile la care asişti astăzi, la care, de altfel, te aşteptai, contribuie la întărirea încrederii în forţele proprii, în superbia ta leoniană. Şi la întărirea propriei imagini. Amână tot ce pare neplăcut sau neinteresant şi bucură-te de dulceaţa vieţii. Cumpătarea este cheia, că doar abuzul nu a plăcut niciodată, nimănui. Pe seara cea mai bună perioadă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Este Anul Nou chinezesc, dar noi nu suntem chinezi! Nu sunt recomandate schimbările, noul, de orice natura, aşa încât dacă aveai ceva în gând las-o pentru altă zi.

FECIOARĂ Nu te implica în conflicte cu semnele de foc. Atenţie, în special, la relaţiile cu Berbecii. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil, dar nu exagera cu promisiunile. Ai intrat într-o rutina care te protejează, dar nu te motivează. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Promovează-ţi cu curaj interesele de astăzi, de acum. Anumite informaţii şi zvonuri te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Supravegheză-ţi regimul alimentar. Mănâncă mai multe fructe şi lămâi, sau fructe care conţin vitamina „C”. Dacă nu ai probleme cu aciditatea gastrică!

BALANŢĂ Astăzi trebuie să dai dovadă de o mai mare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Fii ferm, dar în acelaşi timp politicos şi plăcut. Domeniul sentimental este favorizat. În această perioadă este bine să nu ai nicio reacţie, aşteptând ca această lume nebună, nebună, nebună să se stratifice şi să se structureze. Chiar haosul are structura şi legile lui. Este Anul Nou chinezesc, dar noi nu suntem chinezi, cel puțin așa știu eu. Pe de altă parte aspectele horoscopului tău nu sunt tari, nu sunt foarte clare în această zi. Hai să mai aşteptăm, poate se întâmplă ceva bun-bun în viaţa ta!

SCORPION Perioada este favorabilă, mai puţin în adaptarea termică. Atenţie la variaţiile de temperatură, afară este când prea cald, când ger, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie bine! Zâmbeşte, fii tandru şi Bucură-te de copiii tăi, sau de cei pe care o să îi ai, sau puteai să-i ai! Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul natural al grupului şi aşteptînd o iniţiativă din partea ta. “Mâna care îţi dă de mâncare nu se muşcă” spune un vechi proverb şi poate colegii de la serviciu o să-şi amintească de asta. Dă-le dulciuri, de exemplu rahat. Oricum, cam asta mănâncă!

Horoscop vineri, 12 februarie! Cea mai superficială zodie. De aici i se trag toate problemele

SĂGETĂTOR Astăzi eşti cam apatic şi lipsit de initiativă, ceea ce nu te caracterizează. Poate este oboseala, poate lenea, dar nu îţi poţi permite să nu faci nimic. Amână tot ce pare că nu este urgent! Este Anul Nou chinezesc, dar noi nu suntem chinezi. O zi favorabilă pe care o poţi petrece cu cei dragi, sigur, după program. Timpul trece repede, aşa că nu ezita să le spui cât de mult ţii la ei! Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii. Ceea ce ţi se comunică gaseşte noi rezonanţe şi noi interpretări. Este timpul să asculţi oamenii cu atenţie şi în tăcere, îmbiindu-i la vorbă şi destăinuiri.

CAPRICORN Dimineaţa ai ceva deosebit de rezolvat. Ai nevoie de unele calităţi şi abilităţi ale tale, pe care le foloseşti mai rar. Cei din jurul tău te plac, profită ca să-ţi promovezi interesele. Astăzi apare o nouă cunoştiinţă, o nouă relaţie socială, sau de afaceri. În perioada menţionată afacerile sunt mediu aspectate, aşa încît este bine să te limitezi la activităţile de rutină şi la prospectări. Viaţa de famile, sau de cuplu este bine aspectată, cu noutăţi şi bucurii. Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun. Spre sfârşitul zilei te poţi interesa de problemele ce trenau de mai mult timp.

VĂRSĂTOR Ai şanse azi să primeşti un dar neaşteptat, care iţi schimba brusc starea de spirit. Esti conciliant şi nu mai mai doreşti confruntări din care să ieşi învingător. Poate fi ziua de naştere? Este Anul Nou chinezesc, dar noi nu suntem chinezi. Aspectele pozitive celeste îţi permit să abordezi cu succes decizii importante, schimbări de situaţie sau poziţii sociale superioare, (pentru un mic procent din zodie ultima precizare, desigur că nu toată zodia o să fie avansată). Dimineaţa dedic-o lucrurilor, problemelor urgente. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere, ci determină prin ajustări succesive ca cei cu care discuţi să fie de accord cu tine.

PEŞTI Ultima zi din această săptămână de lucru este densă şi obositoare, în versiunea zodiei tale. Ca să treci peste acest prag, astăzi trebuie sa dai dovada de calm şi realism şi să laşi ideile fixe, obstinenţa. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Este Anul Nou chinezesc, dar noi nu suntem chinezi, stai liniștit. Configuraţia astrală arată unele preocupări cu caracter juridic, în sensul că verifici, consulţi sau semnezi contracte, sau înscrisuri oficiale. Din nou ţi se cere ajutorul. Toată perioada zilei stă sub semnul unei schimbări de program, de direcţie, mai mult o schimbare tactică, decât o manevră strategică.

Horoscop vineri, 12 februarie! Cea mai superficială zodie. De aici i se trag toate problemele