Horoscop sâmbătă, 9 decembrie! Zodia care are nevoie de odihnă

Horoscop sâmbătă, 9 decembrie! BERBEC Dacă vei decide ca astăzi să te răsfeți cu unele delicii culinare, încearcă, totuși, să nu mănânci până nu te mai poți mișca, mai ales că e posibil să ai nevoie de mișcare în acest moment, pentru motive legate de circulația sangvină și de energie. Mediul familial e posibil să te obosească ceva mai mult decât de obicei, însă te poți consola cu ideea că mereu reuşiți să vă distrați copios împreună, aproape ca în copilăria ta!

TAUR  Sâmbătă pare a fi o zi grozavă pentru a-ți reîncărca bateriile acasă sau pentru a-ți vizita membrii preferați ai familiei. Legăturile de familie par a fi puternice astăzi și, în bine sau în rău, sentimentele pot fi exprimate, emoțiile pot curge… iar legăturile de familie se pot întări, datorită acestor împărtășiri. Pe seară, poate un film de acțiune sau un joc pe consolă te poate distra, cât să uiți de alte probleme.

GEMENI   Sâmbătă parcă ai fi pus pe șotii, mai ales cei mici din familie pot fi încântați să asiste la spectacolul pe care îl poți face cu poveștile și costumațiile amuzante. Mișcă-te în ritmul tău, principalul lucru este să mergi înainte și să-ți urmezi ambițiile și ideile. Ia momentele bune așa cum sunt, pe măsură ce vin, fără să te gândești la ce urmează. Influențele pozitive ale planetei Venus pot crea o atmosferă plăcută în familie și în cuplu.

RAC   Influențele Lunii din această zi de sâmbătă îți pot oferi ocazia să te bucuri de casa ta așa cum îți dorești, firea ta de gospodar poate ieși la iveală. Poți găti unele rețete delicioase sau poți decora casa de Sărbători, împreună cu familia. Stările de spirit sunt contagioase, așa că încearcă să aduci un zâmbet pe fețele celor care sunt triști, te poți pricepe grozav la asta!

horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop sâmbătă, 9 decembrie! Zodia care are nevoie de odihnă

LEU   Sâmbătă, poți primi o veste bună. Aşa că poţi să faci cinste prietenilor cu ceva cald, la o terasă, mai pe seară. Bucuria ta de a trăi poate fi canalizată către plăceri de durată și poți fi sedus de tot felul de activități precum drumeții sau patinaj. Reactivitatea ta este eficientă, iar pasiunea ta pentru viață te poate îmbăta ca vinul fiert. Vacanța ta de iarnă este completă!

FECIOARĂ   O dimineaţă de sâmbătă în care este posibil ca un prieten apropiat să te ducă să descoperi unele produse locale. Acest lucru te poate scoate din bârlog și-ți poate satisface papilele gustative. O idee foarte bună ca să te stimuleze și să te scoată din rutina care nu-ți convine! Sâmbătă seara pot fi unele petreceri la orizont, trebuie numai să alegi.

BALANŢĂ   Inițiativele, indiferent de domeniu, pot fi binevenite, sâmbătă. Cei dragi pot conta pe tine pentru a aduce familia sau prietenii împreună. Îți pot face plăcere aceste pregătiri în care poți pune multă căldură. Pari să ai nevoie de mai multă odihnă, altfel poți fi permanent nervos. De asemenea, poți rămâne în urmă cu toate cele pe care le ai de făcut. Seara, distracție în program, antrenamentul pentru Sărbătorile de iarnă!

SCORPION   Purtat de impulsurile inimii, poți avea dificultăți să fii rezonabil, să echilibrezi balanța. E posibil să ai nevoie de calm pentru a-ți reîncărca bateriile. Nu zăbovi în medii prea agitate. Conjunctura astrală prevede o atmosferă caldă care te poate înconjura și care îți poate prii, totul datorită generozității și bunătății tale. Persoanele gravitează în jurul tău, poți avea fani la coadă de la prima oră.

Horoscop sâmbătă, 9 decembrie! Zodia care are nevoie de odihnă

SĂGETĂTOR    Sâmbătă, relațiile tale afective pot fi într-o formă bună. Conjuncturala astrală vă încurajează:

  • să faceți noi proiecte
  • să țintiți mai sus și mai departe
  • să priviți împreună în aceeași direcție: aceea a fericirii de cuplu

Ai avea nevoie de mai multă vitamina D, caută să te expui cât mai mult la soare, chiar dacă poate fi mai rar în zilele de decembrie.

CAPRICORN    Sâmbătă, s-ar putea să fi considerat mizantrop, în realitate nu există nimeni mai empatic decât tine. Marea ta deschidere la minte înseamnă că accepți oamenii așa cum sunt. Nu judeci niciodată comportamentul și chiar dacă oamenii cred că ești aspru, ești corect și conciliant. Reprima-ți temerile și lasă-ți îndoielile deoparte, trebuie doar să fii obiectiv cu tine și să-ți înțelegi motivațiile.

VĂRSĂTOR   Dacă ești nevoit să-ți sacrificii weekendul sau o parte din acesta, cere recunoașterea profesională în schimb. Așteptările tale implicite sunt legitime, le poți exprima. Poți fi auzit și recompensate, doar ți se cuvine. Sâmbătă, angajamentele de orice fel, pe termen lung, nu sunt favorizate de conjunctura astrală. E posibil ca unul dintre parteneri să-și vadă doar propriul interes.

PEŞTI  În acest weekend nu-ți neglija prietenii pentru că este foarte posibil ca prin ei să-ți fie facilitată o întâlnire foarte utilă! Frecventează-ți cercurile obișnuite mai mult ca niciodată. Pune-te în evidență și dacă știi cum să faci asta, oamenii te pot observa rapid! Pe seară, pare a fi indicat să-ţi oferi un moment de respiro şi să vezi în ce direcție vrei să o iei începând de luni, bineînțeles.