Horoscop miercuri, 26 ianuarie. Cea mai păguboasă zodie. Aşa pierzi toate oportunităţile!

BERBEC  Atenţie, drumul vieţii tale profesionale se pregăteşte de un viraj strâns! Întâmplările, evenimentele, veştile şi faptele nu aşteaptă ca tu să fii gata ca să le accepţi. Nu lăsa nici o schimbare să te tenteze – nu vinde, nu cumpăra, nu investi, nu-ti face noi prieteni! Lasă lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te vei numi. Nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung. 

TAUR  Nu sări peste etape, astăzi fii organizat, calm şi disciplinat. Luna, bine aspectată, te face să găseşti echilibrul corect dintre acţiune şi odihnă, să dai dovadă de cumpătare şi abilitate. Zâmbeşte, ţine capul sus şi îmbracă-te bine. Daca vrei să faci parte din elita trebuie să faci eforturi şi să te comporţi ca atare. Astăzi, pe o conjunctură bună, reuşeşti să amesteci savant adevărul cu minciunelele şi să-ţi promovezi interesele tale, pe care le consideri neglijate de alţii. Dar, cumpătare şi echilibru!

GEMENI  Ca să-ţi impui punctul de vedere personal astăzi trebuie să vorbeşti cu convingere şi patima, astfel lipsa de argumente logice, de dovezi, nu se observă. Limitează-te la activităţile obişnuite. Nu te lasa dus de nas de cuvinte mari, nu te lăsa folosit! Limitează-te la activităţile obişnuite, de rutină. Evită să începi proiecte noi, sau să răspunzi imediat la o ”provocare”. Lasă pe mâine. Sau pe „altă data”!

RAC  Trebuie să rămâi concentrat pe interesele tale, la serviciu, oricare ar fi veştile sau cei care vor să te distragă, să te abată de la scopurile tale, din invidie, sau prostie. Evită suprasolicitarea la muncă şi nu mânca mult odata. Puterea ta de concentrare pare să-ți joace feste, asa încât este bine să diminuezi influenţa Lunii, afectată, aproape plină – prin odihna, alimente naturale şi bunăvoinţă.

Horoscop miercuri, 26 ianuarie. Cea mai păguboasă zodie. Aşa pierzi toate oportunităţile!

LEU   Astăzi nu lua hotărâri importante, în domeniul profesional, nu te repezi să tragi concluzii, pentru că influențele stelelor sunt înşelătoare şi confuze. Amână, dacă depinde de tine, orice convorbire importantă, sau  decizie majoră. A doua parte a zilei este mai bună. Astăzi ai carisma bine aspectata de stele, așa că profită ca să obţii unele favoruri, de la persoane care ar putea să te ajute. 

FECIOARĂ Poţi, şi trebuie să faci mici schimbări în structurile tale, ordonează-ţi bugetul de venituri şi cheltuieli, „cash-flow”. Nu este prea târziu să începi să-ti faci planuri pentru anul 2022, anul este la început, dar trebuie sa iei in consideratie cu mult realism resursele proprii. Iar dacă te gândești la vacanţă, la vară, poţi să faci planuri, cu aceelaşi succes. Nimeni nu se supără.  Detaliile sunt mai importante, astăzi!

BALANŢĂ   Ai tendinţa, păguboasă, să analizezi prea mult lucrurile. Aşa pierzi oportunităţile, altul reacţionează mai repede decât tine şi… gata, ai pierdut ocazia! Astăzi este ziua acţiunii! Cumpărăturile şi achiziţiile sunt favorizate moderat ca şi „rectificările” în coşul zilnic. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba – rezolvarea nu a stat în puterea ta. Mâine este o nouă zi, trebuie să ai încredere!

SCORPION   Veşti bune de departe! Evită lucrurile importante, schimbările de strategie şi întâlnirile hotărâtoare. Ca direcţie principală a dezvoltării viitorului, configuraţia astrologică indică păstrarea unui statu quo profesional şi acumulări sigure, dar lente. Banii sunt aspectaţi favorabil. Venituri apar şi din nişte surse mai puţin obişnuite: poate din dividende, poate din valorificarea unor active. Fereşte-te de posibile greşeli sau erori, mai mult gesturi neîndemânatice, la muncă, sau, în bucătărie. 

Horoscop miercuri, 26 ianuarie. Cea mai păguboasă zodie. Aşa pierzi toate oportunităţile!

SĂGETĂTOR   O zi în care este necesar să fii mai apropiat şi cordial, zâmbitor, chiar – rişti să pierzi una, sau mai multe, relaţii sociale şi/sau profesionale. Trebuie să ai şi un discurs pe măsură, alege-ţi bine cuvintele! Configuraţia planetelor iţi indică relaţii cordiale şi armonioase cu semnele de aer şi apa şi mai puţin favorabile cu zodiile de foc şi pământ. 

CAPRICORN   Pluton, mereu în zodie, mica planetă a plutocraţilor, te ajută să faci avere. Încet-încet, durabil, bani de care eşti sigur şi nu te întreabă nimeni! Deci, astăzi mai faci un pas spre succesul material! Unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Conjunctura astrologică, complexă, pare că-ţi spune că numai munca permanentă nu prea rezolva lucrurile, mai trebuie şi altceva ca să te simți bine și să ai o viaţă plăcută.

VĂRSĂTOR   Peisajul tău social este în schimbare, persoane şi poziţii inaccesibile până astăzi, pot deveni ţinte de cucerit. Reuşeşti să faci alianţe bune, iar în duo, o comunitate financiară reuşită! Dedică ziua relațiilor tale de serviciu, furnizori, clienți, parteneri. Oferă-le ajutorul. Poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în compania lor. Totuşi, ziua pare delicată. Adică, pe muche de cuţit. Se pot întâmpla, statistic vorbind, evenimente neprevăzute. 

PEŞTI   Ambiţiile tale te fac astăzi să duci bătălii grele. Mergi direct şi la subiect, atacă frontal, aşa poţi avea succes. Elementul surpriză. Dar nu uita niciodată de planul “B”, soluţia de rezervă! Nu te lua, în munca ta, dupa cine știe ce aiureli din presă, sau de aiurea pe net, zodia ta este conservatoare şi respecta întotdeauna tradiţia și normalitatea. Ia lucrurile uşor şi cu mult calm. 

Horoscop miercuri, 26 ianuarie. Cea mai păguboasă zodie. Aşa pierzi toate oportunităţile!