Horoscop miercuri, 24 februarie. Zodia care se crede mereu cea mai deșteaptă: Lasă ironiile și vorbăria fără rost

BERBEC Dimineaţa ai ceva probleme, ideile tale foarte dinamice nu sunt prea populare printre colegii de serviciu. Poate că ai exagerat un pic, mai gândeşte-te! Nu este prea târziu să zâmbești și să reduci motoarele! Dacă ești ceva șef, patron etc nu te apuca să-i bați la cap pe cei pe care îi conduci, lasă-i să muncească! Nu uita de Dragobete.

TAUR  O zi cam monotonă, de genul celor de care mai târziu nu-ţi mai aduci aminte. Nu-ţi adormi vigilinţa, așa ţi se poate întâmpla ceva de care să-ţi aduci aminte foarte mult timp! Fii prudent, mai ales dacă ai plăți de făcut, sau de expediat marfă! Verifică, controleză, așa poți să eviți viitoarele neplăceri.  

GEMENI  Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar tu te simţi bine, poate pentru că ai renunţat la ironii şi la vorbăria fără rost. E bine să nu te lași purtat de oferte și reclame, nu cheltui aiurea. Dacă ești într-o adunare, un briefing, trebuie să asculți cu atenție, chiar notează pe smart, sau tabletă, nu te apuca să vorbești, să faci pe deșteptul! E Dragobetele, vezi cum te descurci!

RAC  Nu prea ai spor, orice ai face. Oferă-ţi o pauză. Poate la o cafea, apoi încearcă să treci peste momentul mort. Nu te lăsa hipnotizat de vești proaste și scenarii catastrofice, de distopia sanitară, munca ta este mai importantă decât sfârșitul lumii. Nu intra în dispute, inutile, de altfel, cu clienții și/sau furnizorii.

Horoscop miercuri, 24 februarie. Zodia care se crede mereu cea mai deșteaptă: Lasă ironiile și vorbăria fără rost

LEU  Eşti avantajat în relaţiile umane, doar este Drgobetele. Dacă ai de negociat, bănci, leasing etc. atunci astăzi trebuie să îndrăzneşti, să insişti. Norocul este de partea îndrăzneţilor! O conjunctură astrologică favorabilă te împinge să faci investiții cu cap, benefice, sau să închei contracte avantajoase. Nu pierde oportunitatea, în zilele astea este mai rară.

FECIOARA   Vrei sa pari mai tare şi mai important decât eşti. Este foarte bine, pentru că aparenţele contează, dar nu ţi-ai ales bine momentul! Miercuri, harți, Dragobetele – nu este o zi favorabilă să te impui printre colegii de serviciu, sau de redacție. Nu te apuca să faci confesiuni, nu da din casă, nu ești așa, interesant. Fii mai profesionist, mai distins, mai diplomat! 

BALANŢA  Domeniile favorizate sunt cele ale familiei, relațiilor sentimentale, cele defavorizate privesc sectorul financiar, banii. Vorba proverbului: cine are noroc la dragoste, nu are noroc la bani! Așa că respectă proverbul și nu risca nimic astăzi în sectorul financiar, chiar dacă este Dragobetele. Oricum miercurea nu este o zi bună să cumperi valută convertibilă, îți spun eu când!

SCORPION  Ai ceva de sărbătorit, poate de Dragobete, fă tratația cuvenită la serviciu, dacă este cazul. Nu cheltui foarte mult, dar nici nu fii zgârcit. Stelele au fost bune cu tine, aşa că s-au hotărît să pună capăt unei zile de efort şi-ți îndrumă paşii, mai spre seară, spre un loc unde te poți distra foarte bine! Acasă, adică, la barul din bucătărie!

Horoscop miercuri, 24 februarie. Zodia care se crede mereu cea mai deșteaptă: Lasă ironiile și vorbăria fără rost

SĂGETĂTOR  Astăzi dedică ziua planurilor de viitor, fie că e vorba despre sărbătorile de primăvară, dar, după veştile bune primite, trebuie neapărat să-ţi faci proiecte în ce direcţie o ia cariera ta! Niciodată să nu iei o hotărâre pe loc, în carieră. Așa dai impresia de profesionalism, de persoană care reflectează și ia hotărâri gândite. Vezi de Dragobete, nu-l sări!

CAPRICORN Poţi să rezolvi problemele profesionale, la muncă, în activitatea ta, fără să te laşi intimidat, sau deranjat, de bruiajul cotidian. Siguranţa personală este scopul tău în viaţă, eşti un supravieţuitor! Perfecționismul tău este mare consumator de timp. Ești mereu în întârziere, trebuie să faci ceva, stelele spun să te organizezi mai bine. De Dragobete!

VĂRSĂTOR  Există un procent de încăpăţânare în caracterul tău, dar astăzi trebuie să fii mai flexibil, încercă să convingi anturajul de la serviciu, colegii, șeful, prin paşi mici, fără exagerări, încet, pe rând, dar sigur! Dar, trebuie să ai și argumente pertinente, însă trebui să fii foarte convins, să ai patos, să dai dovadă de elocvență. Doar este Dragobetele!

PEŞTI  Informaţiile primite, poate din presă, au o latură economică şi una sentimentală, depinde numai de tine să analizezi foloasele care te avantajează. Însă, nu amesteca plăcutul cu utilul! Serviciu-servici, nu poți să schimbi regulile jocului, respectă-le cât sunt mai puțin, mai mult, în favoarea ta. Adică, dacă îți primești banii! Cum o să faci cu Dragobetele în distopia sanitară? Bună întrebare! 

Horoscop miercuri, 24 februarie. Zodia care se crede mereu cea mai deșteaptă: Lasă ironiile și vorbăria fără rost