Horoscop marți, 9 Aprilie. Zodia care are o ceartă sau un dezacord în familie

BERBEC Munca și sănătatea pot fi, în prezent și mai mereu, prioritățile tale. Asta pentru că ești conștient cât de multă satisfacție și mulțumire sufletească îți poate aduce munca ta, dar și cât de mult îți poate influența sănătatea și viața cotidiană. Păstrarea unui echilibru este cheia, nu mai amâna să începi să faci acei 10.000 de pași zilnici, merg și mai puțini, important e să bifezi plimbarea zilnică, te poate ajuta să reduci stresul.

TAUR Astăzi ai putea să te răsfeți și să-ți cheltuiești banii pe lucruri care te-ar putea ajuta să fii și mai profitabil. Poți găsi ceea ce ai nevoie fără probleme și poate chiar la un preț mai avantajos, pare că evenimentele se pot întoarce astăzi, în sfârșit, și în favoarea ta. După program, poți plănui o cină într-unul dintre restaurantele tale preferate sau doar un cocktail la cafeneaua din colț, pentru a petrece timp de calitate cu prietenii tăi cu care îți place să vorbești vrute și nevrute.

GEMENI  S-ar putea să te enervezi din cauza unor lucruri nesemnificative, dar poți rectifica destul de rapid lucrurile, când îți vei da seama că nu este metoda potrivită. Poți să te simți un pic copleșit de multele lucruri care se pot succese, concomitent, în viața ta. Ia un stilou și o agendă și organizează-te, făcând liste de priorități, înainte de a fi prea târziu și a ceda nervos. Impulsivitatea ta poate fi în creștere și poți dobândi mai multă încredere în abilitățile tale, dar ai grijă să nu te epuizezi fără folos. 

Horoscop marți, 9 Aprilie. Zodia care are o ceartă sau un dezacord în familie

RAC  Astăzi te poți simți puțin cam mofturos, cam sensibil, poate chiar suspicios pe toți cei din jur care par să îți vrea binele, dar de fapt știi tu că te vorbesc de rău pe la spate. Marți, trei ceasuri rele, poți avea tendința să vezi, cu precădere, partea goală a paharului și să iei orice observație ca un afront personal. Poate ar fi bine să te relaxezi și să te izolezi puțin pentru a putea analiza ce frustrare sau ce problemă personală te poate face să fii constant în defensivă.

LEU   Dacă de ceva timp ai fost nevoit să-ți monitorizezi îndeaproape conturile, îți poți spune că această perioadă s-a încheiat pentru moment, cu bine. Poți să începi un nou ciclu cu noi oportunități de a câștiga bani. Ascultă ceea ce îți spune mica ta voce interioară. Partea ta creativă poate avea puțin de suferit, pare să fie momentul pentru construcție, pentru a pune cărămidă peste cărămidă, nu pentru a mai face alte planuri și strategii.

FECIOARĂ   O nevoie de evadare te împinge să te întorci spre calmul absolut, care poate da naștere la proiecte extrem de benefice în tine. Așadar, detașează-te puțin de agitația mediului tău obișnuit. Acceptă să te ancorezi, pentru a te putea reorienta mai bine! Ai vântul în pânze… Pare a fi momentul să îndrăznești să-ți asumi unele riscuri, poate chiar să întreprinzi schimbări fundamentale în chestiuni financiare, o investiție sau o achiziție importantă.

Horoscop marți, 9 Aprilie. Zodia care are o ceartă sau un dezacord în familie

BALANŢĂ  În această zi de marţi, fără trei ceasuri rele, poți primi vești de la cineva drag de departe, cu care poate nu ai mai vorbit demult. Dacă ai angajamente de onorat, sunt toate șansele să găsești soluții pentru a le onora. A fi înconjurat de cei dragi pare să te mângâie și să îți confere o stare de bine. Dacă simți că ți-ai pierdut din energie în ultimele săptămâni, stele te pot ajuta să o recuperezi.

SCORPION   Acum pare să fie momentul să dai un impuls tranzacțiilor în curs. Dacă acționezi cu entuziasm, nimic nu ar trebui să-ți stea în cale. Etalează-ți cărțile și folosește-ți așii din mâneca, fără a abandona ceea ce te face popular! E posibil să trebuiască să faci față unei cheltuieli mari, dar pare că ar trebui să te poți descurca. Perseverența ta inepuizabilă te poate ajuta să îți atingi obiectivele.

SĂGETĂTOR   Cel mai important lucru, astăzi, pare să fie să determini dacă relația în care este posibil să te afli este sinceră și de durată. De data aceasta pare că nu se pune problema de a renunța la autenticitate și de a face prea multe concesii. Conjunctura astrală te poate favoriza în evaluarea sentimentelor, cât mai sincer posibil. Dacă ai unele dificultăți financiare, poți găsi, destul de lesne, finanțare de la familie sau prieteni, nu ezita să ceri. 

Horoscop marți, 9 Aprilie. Zodia care are o ceartă sau un dezacord în familie

CAPRICORN   Astăzi este posibil să te confrunți cu o ceartă sau un dezacord în familie. Este important să ții cont de nevoile și stările emoționale ale celor dragi, fără a le permite, totuși acestora să-și verse responsabilitățile asupra ta sau să profite de toleranța ta. Pare să fie momentul să revii cu picioarele pe pământ, că tot este ”lăcașul” zodiei tale și să-ți amâni visurile ambițioase pentru un context socio-economic mai prielnic. 

VĂRSĂTOR  Poți consuma multă energie astăzi încercând să-ți impui  directivele și metodele în încercarea de a-ți consolida relația romantică. Bazează-te mai degrabă pe farmecul tău irezistibil și, chiar, destul de eficient, decât pe forță pentru a-ți atinge obiectivele, fără incidente și oameni bosumflați! Acesta poate fi momentul ideal pentru a-ți devoala noile talente sau abilități care pot fi benefice pentru finanțele tale. Stelele sunt alături de tine, profită de asta!

PEŞTI   Dacă poveștile tale de dragoste se termină întotdeauna în coadă de pește, pare că a venit timpul să înțelegi de ce și să încerci să schimbi paradigma aceasta păguboasă. Întrebându-ți inima, cu  calm și luciditate, poți afla ce contează cu adevărat pentru tine. Poate fi o zi a cheltuielilor și a grijilor nemotivate, dar nu este musai, liberul arbitru îți poate permite să întorci totul în favoarea ta, nu uita!