Horoscop marți, 19 octombrie. Trei ceasuri rele pentru o zodie! Nu lăsa nimic neterminat astăzi

BERBEC O veste, care pare bună, de la un amic de departe te poate bucura foarte mult, mai ales ca poți primi şi o propunere. Din nou faci planuri de călătorie, din nou visezi la tărâmuri exotice! Însă, serviciul îți ocupă tot timpul. Banii se câștigă greu și se cheltuiesc ușor. Fă-ți foarte bine temele, planifică exact timpul și cheltuielile, totuși, nu poți să pierzi ocazia.

TAUR Ai o mulţime de lucruri de făcut, dar eşti în formă bună şi primeşti şi ajutorul pe care îl ceri. Nu prea mai ai bani în firmă, lichid, adică, vezi la datornici, să vină urgent cu sacoșa, să lase banca. Ar trebui să faci încă de astăzi cumpărăturile programate, prețurile cresc ca buruienile, adică rău și repede. Nu lăsa nimic pe mâine, cu toate că este o altă zi!

GEMENI Poziţiile planetelor indică un plan profesional foarte încărcat, cu situaţii noi care pot ridica probleme greu de rezolvat. Mici reproşuri din partea anturajului, din cauza neatenţiei tale. Se întâmplă și zile din acestea, când nimic nu-ți iese la serviciu și scapi totul din mână, la propriu și la figurat. Stăpânește-ți nervii, o zi trece repede!

RAC Astăzi trebuie să-ţi regăseşti echilibrul interior de care ai atâta nevoie. Nu te lasa impresionat de vremurile nesigure şi de presa isterică, concentrează-te şi rezolvă-ţi problemele tale profesionale, de serviciu, munca ta, pentru care primești bani! Vezi dacă nu există posibilitatea unui second job, mai faci un ban, că tare îți mai trebuie! 

Horoscop marți, 19 octombrie. Trei ceasuri rele pentru o zodie! Nu lăsa nimic neterminat astăzi

LEU Zi de austeritate, încearcă să nu scoaţi astăzi niciun ban din buzunar. Limitează-te la activităţile obişnuite. Marți, ziua lui Marte, trei ceasuri rele! Nu lăsa treburile neterminate, nu le amâna, fii viteaz și abordează-le direct, ca un Leu-paraleu! Dar, pregăteşte-te, vine ziua când trebuie să-i ajuți pe cei dragi să treacă un prag!

FECIOARA Ca să-ţi impui punctul de vedere profesional, astăzi trebuie sa vorbeşti cu convingere şi patima, astfel lipsa de argumente logice, de dovezi, nu se observă. La serviciu este haos și se vede că toată lumea este obosită, enervată și are nevoie de altceva decât distopia sanitară. Știi că ai dreptate, așa că impune-ți soluția în fața celorlalți. Seara, cumpărături, dacă îți faci declarația!

BALANŢA  De ceva timp încerci să faci faţă unei enervari fără motiv, dar dispunerea ordonata a zodiacului de azi te ajuta să faci mai multă ordine şi să aduci logica carteziană în propriile gânduri. Concentrează-te pe ceea ce faci, ceea ce lucrezi, controlează-ți fluxul dezordonat al gândurilor, numai așa ai eficiență sporită. 

SCORPION  Ai idei şi ceea ce este mai important, ai idei bune! Şi nu se refră numai la tactici imediate, ci la sfera profesională şi la interesele tale, viaţa ta, amplificare confortului și a calității vieții tale! Vezi însă, dacă ideile tale nu sunt pe un curs de coliziune cu interesele altora, fii discret, în orice caz!

Horoscop marți, 19 octombrie. Trei ceasuri rele pentru o zodie! Nu lăsa nimic neterminat astăzi

SĂGETĂTOR Este cazul unei decizii de stabilizare, ajustează ritmul cotidian. Calitaţile zodiei, în care spontaneitatea şi umorul sunt de menționat, te ajuta astăzi să ai succes în domeniul muncii tale! Succes, care poate însemna o zi obișnuită, cu relații cordiale cu colegii de serviciu, fără probleme mari, sau chiar o propunere de perfecționare profesională. 

CAPRICORN  O zi de toamnă cenușie, cam incertă, dar pe total favorabilă. Cu toate că eşti o fire prudentă, astăzi, pe lângă prudenţă, trebuie să adaugi dinamică şi puţin curaj. Norocul ajută pe cei îndrăzneţi! Primești niște documente, prin FB, sau prin curier. Cu toate că este numele tău pe ele, nu prea știi la ce servesc și de ce le primești tu. Așa este când primești somații de la fisc! 

VĂRSĂTOR  Cine crede ca are mereu timp, se înşeală mereu. Timpul parcă zboară! Poţi să regreţi mai târziu daca nu te hotărăşti astăzi să alegi mai repede. Stelele îţi sunt favorabile, nu ezita! Ai de făcut o alegere profesională, ai două oferte. La manualul de achiziții spune că sunt necesare cel puțin trei oferte, dar profesorul de la ASE nu este lângă tine. Nu te hotărești? Dă cu banul, este culmea managementului!

PEŞTI Traversezi o perioadă de decizii şi dubii! Nu intra în panică, oricum, nu intrai, Peștii sunt cunoscuți pentru sângele rece, dar fă astăzi cumpărăturile necesare şi lasă deciziile importante care depind de tine, pentru o zi mai favorabilă! S-au strâns multe pe capul tău, oricum, le-ai rostogolit cât ai putut. 

Horoscop marți, 19 octombrie. Trei ceasuri rele pentru o zodie! Nu lăsa nimic neterminat astăzi