Horoscop marți, 16 ianuarie. Cea mai nesigură zodie

Horoscop marți, 16 ianuarie. BERBEC În general, pari să gestionezi bine situația, cu excepția faptului că mici cheltuieli neașteptate îți pot perturba viața de zi cu zi. Înainte de a reacționa impulsiv, ar fi un lucru bun să înțelegi de ce nu ai putut anticipa aceste costuri. Asigură-te că nu se mai repetă și schimbă-ți obiceiurile pentru a economisi puțin, dacă nu e deja evident, nu en așteaptă cele mai roz vremuri din punct de vedere economic…

TAUR  Conjunctura astrală pare să îți conducă acțiunile în direcția corectă, pari să fii mai inspirat, iar ideile tale par a fi bune. Poți să acționezi cu entuziasm, dar poate fi indicat să nu cauți să-ți impui punctele de vedere. Comportamentul are șanse să fie mult mai apreciat, astfel. Ar trebui să fii bine echipat astăzi pentru a face față problemelor care te preocupă, starea ta morală îți poate permite să te autodepășești în acest

GEMENI  Nu te forța să accepți invitații, astăzi…Stelele spun să te concentrezi, cu calm, asupra ta. E posibil să-ți poți ameliora semnificativ tensiunea nervoasă, intrând în contact cu natura și plantele. Domeniul amoros este favorizat de influența planetei Venus, dacă ai trecut printr-o o perioadă de suișuri și coborâșuri, te poți aștepta să vezi unele schimbări la acest nivel. Astrele îți pot oferi posibilitatea de a te apropia mai mult de o anumită persoană.

RAC Marți, poți avea tendința de a pune bunăstarea ta fizică și morală pe locul al doilea, dar, din fericire, pare să nu îți lipsească energia. Rezervele tale par a fi, practic, intacte. Conjunctura indică faptul că pari să te bucuri și de sprijinul partenerului tău, pe care îl simți, în sfârșit, ca fiind de partea ta și ca dorind să construiți o lume care să vi se potrivească, împreună!

horoscop zodiac
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop marți, 16 ianuarie. Cea mai nesigură zodie

LEU  Conjuncturile par să lucrează în favoarea ta, pot deschid uși, pot chiar să provoace unele urmări fericite. Subtil, dar sigur, abilitățile tale pot fi evidențiate prin evenimente fortuite și coincidențe. Dacă ești atent, poți atrage ceea ce oamenii mai anxioși numesc ”noroc”, atributul influențelor planetei Jupiter!

Pe seară, poți primi o veste care îţi poate confirma o bănuială.

FECIOARĂ Pari să nu beneficiezi de prea multă răbdare, iar dorințele tale pot fi considerate excesive. E posibil să trebuiască să ți le moderezi, dacă vrei ca partenerul tău să te urmeze. Bunele intenții nu sunt mereu suficiente pentru a-ți compensa excesele și mofturile. Profesional, poți alege să îți schimbi rolul în cadrul companiei, către unul care ar putea presupune mai multă muncă și decizii individuale, decât de echipă.

BALANŢĂ Foarte nervos, s-ar putea să simți un sentiment de nesiguranță în anumite situații, astăzi. Conjuncturala astrală te poate face să te temi de schimbări mari. Nu-ți crea o anxietate inutilă, ai o adaptabilitate peste medie. Poți avea succes în profesie sau meserie, influențele astrale indică mai mai multe șanse în această direcție, decât în mod normal, cu condiția să-ți ții bine în frâu potențialele excese emotive.

SCORPION  Elocvent și încrezător în sine, pari să plănuiești să-ți multiplici ofensivele pentru a-ți atinge obiectivele. Influențele positive ale planetelor Venus și Jupiter, te pot pregăti pentru un succes spectaculos și pentru evoluția fericită a unei idile. Pentru nativii care plănuiesc s-și extindă familia, perioada poate fi favorabilă. Domeniul emoţional este bine aspectat.

Horoscop marți, 16 ianuarie. Cea mai nesigură zodie

SĂGETĂTOR  Marți, nu ezita să iei inițiative, dar ai grijă la promisiunile pe care le faci! Entuziasmul tău, uneori excesiv, din cauza influențelor planetei Marte, te poate conduce la unele jurăminte nerealistice. Poate fi mai bine să nu promiți nimic, decât să-ți încalci promisiunea! Evită să începi proiecte noi, pe care nu ești sigur dacă le poţi finaliza de unul singur, deoarece poți fi dezamăgit de cei cărora le ceri ajutorul.

CAPRICORN Astăzi poți fi mai receptiv la curente de gândire diferite de ale tale, îți poți dezvolta altruismul. Posibila neliniște și instabilitate din ultima vreme din viața amoroasă nu este pe gustul tău, dar trebuie să ai răbdare și să crezi în continuare, pentru ca lucrurile să se așeze. Nu te izola cu dezamăgirile tale, oportunitățile trebuie să aibă și un cadru propice ca să poată apărea!

VĂRSĂTOR  În urma tensiunilor existențiale și personale, poți schimba radical modul în care vezi domeniul finanțelor personale. Ia ca măsură a succesului tău bucuria pe care o poți simți de a fi într-o relație mai bună cu banii și de a fi liniștit în această privință. Banii pot începe să sosească, cât de curând. Mitul manifestării dorințelor nu e niciun mit! Concentrează-te pe imaginea de ansamblu, nu te pierde în amănunte!

PEŞTI Poți avea unele probleme sau situații mai dificil de rezolvat. Nu ezita să-ți prezinți și să-ți pregătești bine planurile, pentru a fi inatacabil. Stelele îți protejează lucrările și îți favorizează atributele și talentele. Profita de ocazie pentru a încălzi atmosfera, relaxează-te și lasă-ți calomniatorii să se piardă în presupuneri…Cei care te critică, de pe margine, sunt doar cei care nu pot face lucrurile la fel de bine ca tine!