Horoscop luni, 3 mai. Zodia care aduce doar pagube. Vede doar necazuri și defecte peste tot! Problema este la tine

BERBEC În a doua zi de Sf.Paști ocupă-te numai de problemele tale! În mod paradoxal, te foloseşti mai mult de compromis şi defensivă. Probabil că graba şi agresivitatea caracteristice zodiei te-au obosit prea mult. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie. Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi micile confesiunile mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. 

TAUR  Un zvon, o promisiune de succes! Eşti pe calea cea bună, în această a Doua zi de Sf.Paști. Nu renunţa tocmai acum, nu schimba nimic. Ai potenţial, poţi să reuşeşti şi acum ştii acest lucru! Eşti motivat în ceea ce faci. Brusc, nativii din Taur realizează că nu au cu ce să se îmbrace pentru sezonul cald. Această influenţă pamântesca asupra unei zodii de pământ poate să însemne ceva! De asemenea, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine. Nu cu cine ştie ce cură ciudată şi cu medicamente periculoase, ci cu gimnastică, efort şi multă… foame. Trage de fiare, fugi prin parcuri, şi lumea îţi va părea mai frumoasă şi mai zveltă ! Perioada zilei de astăzi este benefica pentru tratamente medicale de tot felul, dar nu intervenţii invazive, este luni, luni se fac analize și apoi este zi liberă, a Doua zi de Sf.Paști. Nu da şi nu lua bani cu imprumut – timpul acesta este belea curata pentru speculaţii financiare.

GEMENI  Ai un control bun asupra emoţiilor şi reacţiilor tale. Chiar ai nevoie, pentru că ziua a Doua de Sf.Paști îţi rezervă situaţii complicate, din care poţi să ieşi doar prin rapiditatea şi optimismul tău zodiacal. Cam de multă vreme duci un fel de viaţă dublă şi lucrul ăsta a început să se ştie şi să plictisească până şi pe proprii prieteni. Mai multa discreţie nu strică! Adică joci un rol şi uneori îţi cade masca. Nu cea de covideală. Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Singurul care se pricepe este Destinul. Aşteaptă. Un procent din Gemeni reuşeşte astăzi să mai facă o gafă. Dacă faci parte din respectivul procent, recunoaşte că ai greşit şi cere-ţi iertare, aşa o să se simtă sufleţelul tău mai bine!  Nu te băga prea mult în viaţa altora ca să nu auzi proverbul preluat de olteni: „câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!”. Totuşi, o veste bună, chiar foarte buna!

RAC  Se schimbă vremea în bine, se schimbă şi părerile tale. Astăzi vezi cu ochi noi anturajul tău. Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de lucruri frumoase care îţi plac. Mergi înainte pe drumul tău însorit, afară s-a făcut cald, fără să-ţi pese foarte mult de ceea ce se întâmplă în jur. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Dar cui îi pasă! Ţie, în nici un caz… Ai o mare dorinţă de a dărui şi chiar faci mici cadouri, aşa, fără motiv, sau cu motiv evident, bucuriile mari nu sunt la dată fixă.  Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales în familie, să nu te faci de râs în această a Doua zi de Sf.Paști. Nu uita că ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur!  

Horoscop luni, 3 mai. Zodia care aduce doar pagube. Vede doar necazuri și defecte peste tot! Problema este la tine

LEU  Vanitatea proprie de rege al junglei este satisfăcută astăzi.   Ai numai de câştigat, dar nu muşca mâna care îţi dă de mâncare! Atenţie cu cine vorbeşti şi mai ales despre cine vorbeşti! Nu încerca să controlezi evenimentele din viaţa prietenilor impunând date şi planuri de măsuri. Mai bine cască îndelung şi pisiceşte-te – vei găsi imediat pe cineva care să te ia în braţe! Sanătatea este bună, atenţie, însă, la tensiunea arterială şi la circulaţia periferică. Banii nu sunt excelent aspectaţi, dar o zi de luni, trece repede, chiar dacă este a Doua zi de Sf.Paști! Nu este o perioada foarte favorabila călătoriilor, sau schimbărilor majore. Nou, nou – dar nu tot ce este nou este şi mai bun!

FECIOARĂ Eşti într-o formă fizică bună şi poţi obţine şi confortul spiritual dacă reuşeşti să închei o alianţă sau măcar un armistiţiu cu cei, după caz, din familie, prietenii, anturajul. Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte. În această a Doua zi de Sf.Paști nu-ti pune nădejdia în ajutorul familiei sau al anturajului, trebuie să te descurci singur. Mare monotonie în acestă zi liberă, cu toate că ai acelaşi program aglomerat, sau, tocmai de aceea. O realizare notabilă în a doua jumătate a zilei, mai ales pentru nativii din primul decan. Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, cauta să te distrezi şi să ai noi cunostiinte sau chiar prieteni. Atenţie la regimul alimentar, la excesele bahice şi la dogma distopiei sanitare! 

BALANŢĂ Fii mai precis, concentrează-te ca să nu uiţi termene şi date importante care privesc problemele personale. Mai multă prudenţă cu cei care, de fapt, doresc doar să se folosescă de tine. Rezistenţa zodiei te ajuta sa faci faţă diversităţii de probleme şi să gaseşti soluţii, măcar temporare, pentru problemele cotidiene. Sanatatea este bună, pentru marea majoritate a nativilor din zodie.  Sa nu te aştepţi la prea mult ca să nu fii dezamăgit! Pe total, a Doua zi de Sf.Paști este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie în mijlocul acestei… activităţi susţinute. Nu este o perioadă foarte favorabilă calătoriilor, sau schimbărilor majore. Este un timp de reîncărcare a bateriilor, in care confortul zilei libere şi un mod de viaţă mai liniştit, mai calm, îti face bine şi te face să priveşti viitorul cu speranţă.

SCORPION  Astăzi, nu te grăbi să spui minciunele frumoase şi motivaţii savante. Nu o să te creadă nimeni, eşti doar ridicol. Zâmbeşte, gândeşte şi oferă soluţii la probleme, nu explicaţii la eşecuri! Relaxeaza-te şi încercă să nu mai porţi de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nimeni nu îți mulțumește. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună poate fi urmată de una nu tot aşa de bună. Un Taur şi un Săgetător te pot ajuta să treci o cumpănă. Un incident neplăcut în a doua parte a perioadei poate fi evitat cu prudenţă şi respectarea regulilor. Mai ales cele de circulaţie. Străluceşti într-un grup, sau te bucuri de un eveniment social deosebit. Ultimile ore ale perioadei, ale zilei de luni, a Doua zi de Sf.Paști, sunt favorabile evenimentelor sociale.

Horoscop luni, 3 mai. Zodia care aduce doar pagube. Vede doar necazuri și defecte peste tot! Problema este la tine

SĂGETĂTOR Efortul din ultimul timp şi oboseala  se fac simţite la sfârşitul zilei de lucru. Seara trebuie să faci o pauză, să te odihneşti şi mai ales să modifici comportamentul alimentar. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor, sau a fraţilor mai mici. Pentru un procent din centaurii cei cu arc şi muuulte săgeţi: în scenariul pe care-l construiești lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri și bani nu trebuie sa uiti nici un detaliu. Orice inceput este greu şi nesigur. Nu este o scuza pentru tine ca nu te ții de cuvânt si schimbi permanent  regulile jocului ! Cheltuielile si veniturile sunt dezechilibrate in bugetul tau personal – in perioada zilei de astăzi, vrei să cheltuieşti, nu glumă! Poţi să-ţi temperzi pornirea – este luni, a Dua zi de Sf.Paști poate multe magazine sunt închise, poate, nu, așa că de fiecare dată când vrei să cumperi ceva spune-ţi că o să găseşti ceva mai bun! 

CAPRICORN  Te simţi chiar bine, plăcut, în această zi liberă, a Doua zi de Sf.Paști, pentru că pari a fi în relativă siguranţă, iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Nu-ți pune nădejdia în ajutorul familiei sau al anturajului – trebuie să te descurci singur. Poate o realizare notabilă în a doua jumătate a perioadei. Nu te lăsa coplesit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să ai noi cunostinte sau chiar prieteni. Online? Sanatatea este mediocra pentru nativii din prima parte a zodiei si bună pentru restul. Banii sunt cam puţini astăzi, poate unde se şi scumpesc toate, dar mereu mâine este o nouă zi! 

VĂRSĂTOR  Astăzi, în a Doua zi de Sf.Paști, mănânci dragoste pe pâine! Ai o mare nevoie de tandreţe, de aprobare şi răsfăţ, iar această presiune sentimentală trebuie neapărat să găsească înţelegerea partenerului, sau partenerei tale. O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii.  Este o perioadă favorabilă celor care caută iubirea, osmoza dragostei, topirea în emoţional. Perioada iti este favorabilă, in general. Ziua de astăzi face să-ti crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm, în această zi liberă. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp… 

PEŞTI  Ai tendinţa (păguboasă) să vezi defecte şi necazuri peste tot! Problema este la tine, viaţa este aşa cum o vezi, nici mai bună, nici mai rea. Calmează-te şi pune-ţi ochelarii de voie bună! O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua, a Doua zi de Sf.Paști, este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie. Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi micile confesiuni mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Spune: da, da, am înţeles şi… uită imediat! Destinul are grijă de tine, nu de îngrijora pentru ziua de mâine, ziua de mâine ştie ce să facă! 

Horoscop luni, 3 mai. Zodia care aduce doar pagube. Vede doar necazuri și defecte peste tot! Problema este la tine