Horoscop luni, 28 iunie! Zodia care se sufocă pur şi simplu la muncă. Scandal cu şefii

Berbec – Ești ca un leu în cușcă. Simți că munca te sufocă într-un fel. Fă un efort conștient pentru a te concentra. Discută sincer cu șefii despre nevoile tale imediate și despre cum pot fi satisfăcute. Lucrează alături de echipă. Gândirea ta este clară. Vei afla detalii importante care te vor ajuta să îți pui la punct planurile. Pune mai întâi părțile mari la un loc și apoi lasă detaliile să completeze golurile.

Taur – Ar trebui să te bucuri de o comunicare mai ușoară, cu mai puține detalii copleșitoare și un sentiment mai mare de încredere și de optimism. O poți face pentru că Mercur a revenit în direct. Relaționează cât mai mult cu oamenii. Chiar dacă slujba nu este preferata ta, vorbește frumos despre situația ta și colegii te vor ajuta.

Gemeni – Ai oportunități de a primi ceva bani sau de a găsi un nou loc de muncă, cu salariu și beneficii pe măsură. Ești obligat să găsești acel echilibru delicat dintre profesie și viață personală. Pentru acesta te străduiești atât de mult în fiecare zi. Pe de altă parte, confuzia poate domni săptămâna aceasta. Probabil îți este greu să te concentrezi asupra banilor, lucru neobișnuit pentru tine.

Rac – Ziua poate duce la o decizie importantă cu privire la direcția carierei tale. Îngrijorarea pentru ce faci ca să câștigi bani, ar putea să îți iasă cu totul din minte; vei fi mai înclinat să visezi la bani decât să te ocupi să-i faci imediat. Dacă simți stresul că te trage în toate direcțiile, oprește-te! Respiră adânc și fă un pas în spate. Este timpul să respiri profund și să gândești situația.

Horoscop luni, 28 iunie! Zodia care se sufocă pur şi simplu la muncă. Scandal cu şefii

Leu – Amintește-ți că punctele tale forte se află în rezervele interioare. În timp ce toți ceilalți caută răspunsuri în afara lor, tu ești cel inteligent – tu ești cel care caută înăuntru. Răspunsurile le vei găsi acolo. Dacă vreunul dintre simțurile tale este dezactivat, atunci oamenii vor avea foarte puține motive să creadă ce le spui. Nu le da ocazia să creadă altceva despre tine.

Fecioară – S-ar putea să te simți neliniștit sau deranjat emoțional. Neînțelegerile și sentimentele rănite sunt posibile, dar inutile. Fă tot posibilul și spune-ți că totul funcționează la cel mai înalt nivel. Ai să faci o impresie bună dacă ești dispus să vorbești despre sentimentele tale. Evită bârfele și nu lua în serios zvonurile. Nu reacționa excesiv sau nu trece direct la concluzii.

Balanță – Universul schimbă relațiile majore, în special, cele financiare, în moduri noi și incitante dar care îți afectează viața profesională și viața personală. Ai vrea să te ascunzi sau să îți tragi pătura peste cap, dar ceva din interior îți cere atenție imediată. Se strâng datoriile. Banii se împuținează. Trebuie să găsești un numitor comun și să stopezi scurgerile de bani. Vezi unde greșești!

Scorpion – Orice fel de schimbare imprevizibilă de dispoziție ar trebui luată ca o furtună într-un pahar cu apă. Nu este un moment prea bun pentru a te certa cu colegii de muncă sau cu membrii familiei. Păstrează ritmul mișcării, chiar dacă nu ai chef să faci acest lucru. Gustul dorințelor neîmplinite poate fi eliminat doar tratându-te cu mare grijă și folosind conștiința de sine.

Horoscop luni, 28 iunie! Zodia care se sufocă pur şi simplu la muncă. Scandal cu şefii

Săgetător – Posibil să experimentezi o zi de reflecție. Starea ta sufletească seamănă cu cea a unei persoane care tocmai s-a răzvrătit împotriva tuturor. Te afli în căutarea unui nou vehicul pentru auto-împlinire. Alții par să încerce să exercite presiuni asupra ta. Vei ceda sau îți vei asculta vocea interioară? Posibil să se schimbe ceva în atitudinea ta.

Capricorn – Gândește înainte de a vorbi sau îți poate fi afectată reputația la locul de muncă. Poți intra în lupta pentru putere cu unul dintre colegi! Dacă spui unui prieten apropiat un secret intim, pregătește-te ca acesta să fie dezvăluit. Dacă vrei să păstrezi un secret, nu spune nimic nimănui. Structura profesională actuală se prăbușește. Țesătura se rupe. Lasă-le să cadă.

Vărsător – Posibil să fi singurul suport de susținere care ține totul împreună. Nu ai nicio responsabilitate să suporți greutatea tuturor. Lasă-o să plece ce trebuie să dispară și orientează-te spre ceva nou. Există un îndemn primar în interiorul tău. Găsește o modalitate de a-ți iubi munca. Fă tot posibilul pentru a fi pregătit profesional și profesionist, în același timp.

Pești – O manieră calmă, veselă și fără amenințări face să câștigi un loc mai bun în orice proiect de grup sau zonă de responsabilitate comună. Cineva încearcă ceva ce tu consideri că este nedrept. Rămâi cu ceea ce știi și așteaptă o zi mai bună. Te simți curajos din punct de vedere emoțional astăzi, așa că nu ezita să profiți de acest sentiment. Extinde-l la oamenii din jurul când vorbești despre bani și despre câștiguri.

Horoscop luni, 28 iunie! Zodia care se sufocă pur şi simplu la muncă. Scandal cu şefii